黃埔單位漏水拒維修 鄰居煎熬20年 業主疑為林鄭前競選辦副主任

167 回覆
311 Like 3 Dislike
潘醫生狗閪黎
一早要幫佢出名啦 真係當自已係天龍o2咩
呢位清都幾戇鳩
而家咪上東張西望發大佢

咪解釋到搞左20年都未搞掂而家先搞佢
所以班屎忽鬼咪係一堆堆咁一齊囉
上一代好多呢啲度縮中產/富豪, 賺一百蚊, 要佢嘔返一蚊出黎都唔願意, 仲會搵灰色地帶挖多幾蚊

之前上報果啲租務糾紛, 業主其實大把錢, N個物業收緊租, 但就係為賺盡, 亂咁劏, 搞到漏水爆屎渠, 但出咗事唔會諗維修, 而係扮冇事呃下手租客, 退租仲要搵藉口扣你按金, 計盡一分一毫
所以話,五十六十後全員惡人,無一個無辜。
你真係咁蠢覺得東張真心會幫人?😂😂😂😂
所以最怕獨醒撚 係咪要非黑即白

點先叫真心 ? 1% 為左人工都比你屌啦, 再套返全世界都得, 全世界無人無私心

良心好過 d 都係私心啦, 成個 post 講到自己睇野高人一線咁
佢個標準, 應該報到員工坐埋監都仲有野可以屌

我想知要做到咩程度佢地點先滿意
唔使緊張喎,所以最怕獨醒撚😂😂😂
你唔見上面有唔少人真係咁蠢,以為東張真係想幫人?
你講咁多咩私心,無用架,佢哋唔會信,
佢哋只會覺得你係獨醒撚😂😂😂😂
邊個唔睇樓就接手?
都唔係依度漏
有無私心呢 d 野常識黎, 人地唔得閒小學雞發現新大陸咁下下要屌出聲, 獨醒撚就以為人地點點點無知

入黎留言前一定要屌左, 先如果唔係就係天真撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞