人住黃埔,佢住黃埔,佢都算住得折墮

132 回覆
287 Like 8 Dislike
愈有錢愈仆街
漁人碼頭商場m 記同附近 平日中午都多人去,隔離中電同埋附近工業大廈好多人去

之前仲有興趣班 補習社 而家執哂
同教會咪一樣,叫人捐錢就識 實際冇作用

紅十字會當年大陸有單郭美美事件就冇再捐錢比佢地啦,偽善機構

郭美美紅十字會事件是2011年6月發生的郭美美在其實名認證為「中國紅十字會商業總經理」的新浪微博中炫富而引發的社會爭議。郭美美「住大別墅,開瑪莎拉蒂」,並牽扯上「中國紅十字會」而引起廣泛關注及爭議[1][2][3]。引發中國公眾對中國紅十字會所獲善款流向的質疑。[4]後經中紅博愛資產管理有限公司總經理翁濤與郭美美本人相繼證實與承認,郭美美所炫耀的昂貴名車名包等財富,主要來源於中紅博愛前董事王軍的私人贈與。
藍絲係咁上下啦
個人唔仆街 點會藍
做裝修做過黃埔就知
真係垃圾樓黎
社會上 越搵得多錢既人 就越係仆街
潘源良我就識
誠哥d樓漏水正常

陣間又有五毛出post話「呢度d人扮神探」…
好撚多野食好撚正

Sushiro sukiya 都有

利:hall jj
轉貼Facebook public post都神探咩
人就係咁,明知自己錯,但為啖氣死唔認
難怪同689做到朋友啦,個人一樣咁西。
佢呢個case,可能會落石屎雨
大把醫蓄
專科醫生一個月有冇1百萬收入?
痴完7婆都痴唔倒著數,所以搵啲婦孺啊婆出氣...
有無人骨痛多啲去幫襯吓,等佢開心返唔好玩啊婆
不如直接拆天花
樓下可以唔要天花,但樓上唔可以唔要地板
啲垃圾就係正職撈唔掂先要撈偏
東張話佢都唔係住果度 理撚得樓下死 不過個人黑心就緊咖啦
啲錢使落出律師信到
海逸都話垃圾地方
識幾個住海逸都有司機車出車入 屋企一定有賓妹
有錢佬唔會同你諗配套 起個街市係附近都厭佢污糟
數碼港配套仲差 住貝沙灣d人都冇無理過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞