干地爆氣: 知唔知點解球會廿幾年都冇盃?球員自私冇團體精神 點換教練都一樣

55 回覆
27 Like 2 Dislike
場場臨天光瀨尿
比著你都燥
係咪可以準備睇焦土
熱狗呢啲垃圾隊根本上唔到大台
炒等囉炒我囉
熱刺算吧啦球會無熱情,球員當踏板
比起10幾年前 熱狗依家已經勁左好多啦
我欣賞佢
係傾撐住 冇埋變中游
等星散開倉大平賣
https://youtu.be/xsHqGh_YwwM
摩佬教嗰陣都講過類似
直接屌利維
算鳩數啦 全隊波靠kane 造波入波全部得佢一個
盛傳想返意大利嘅干地,賽後記者大爆發,用「千字文」喪插球員同球會:「球員已經習慣失敗,佢哋唔使為重要錦標而戰,佢哋唔想喺壓力下比賽,只想輕輕鬆鬆踢波,呢個就係熱刺嘅故事。我只見到11個自私自利,唔肯幫其他人嘅球員,無論訓練定正式比賽都一樣,我一直嘗試隱瞞呢個情況,但依家只剩10場聯賽,有人仲覺得熱刺可以競爭,爭乜?爭第7、第8定第10?」

干地繼續將矛頭指向球員:「我唔習慣排呢啲位置,所以我好失望,球會、領隊同職員當然有責任,但係球員呢?球員唔使負責任?熱刺近20年都冇贏過冠軍係點解?無論邊個執教,每季都係一樣,熱刺可以換好多個領隊,但球員情況唔改變,永遠都唔會有冠軍,相信我。」

季尾同熱刺約滿嘅干地,被問到佢嘅合約問題會唔會影響球員表現,干地再度發炮:「你又幫球員搵藉口,一個又一個藉口,繼續幫佢哋搵藉口啦!我嘅未來、球員冇信心......繼續保護佢哋啦!繼續啦!繼續啦!領隊同球員收好高人工,唔係要搵藉口,今次係我足球生涯第1次遇到呢個情況,我已經冇能力改變。」
贏3:1
剩返15分鐘
完場變3:3

燥到仆直
由贏半格盤到贏全格 最後原來輸盤 你都燥啦
咁你咪唔好出囉,孫興民成pat屎咁又要出,李柒6咁垃圾又要買,隊波又係你教,你怨乜9
屌晒全隊
全隊都有問題 問題就喺你到啦
小朋友冇睇過波?呢隊波個老細你唔知邊個
宜家睇返
炒鳩普捷天奴真係on9到爆既決定
不過,真係好想睇熱狗呢班閪波一直沉落去
76明顯唔係佢落order啦
佢陣式都唔需要呢啲位置特點嘅球員
第四冇啦,同紐記差兩分但人哋踢少兩場
有成隊自私精解決方案咪成隊淨係留Kane一個 其他慢慢賣走
就決賽炒摩狗 神操作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞