照完EKG 醫生直接叫我去心臟科

39 回覆
12 Like 1 Dislike
你要ECG 冇野喎佢叫你搵心臟科check下姐
肯定係疫苗後遺症
笑到仆街
你點樣發現其實成因係肌肉痛?驗到定淨係有醫生咁講? 我都有類似情況,最後一個睇既醫生話可能係肌肉痛姐
你係咁驚咪做24小時ecg….
最近做咗又係話好似有問題 建議我睇心臟科
疑似inferior infraction 同 abnormal q wave
好撚驚
inferior infarction即係心臟底部MI
好似係RCC供血
ching可能至少要去做TTE同埋angiography

不過都未必有事嘅,有可能虛驚一場
唔使咁驚,而家技術好咗好多

加油祝你好運
笑到癲
祝你吉人天相
ecg部機自己嗰啲comment唔係好準
最近做咗又係話好似有問題 建議我睇心臟科
疑似inferior infraction 同 abnormal q wave
好撚驚
inferior infarction即係心臟底部MI
好似係RCCRCA供血
ching可能至少要去做TTE同埋angiography

不過都未必有事嘅,有可能虛驚一場
唔使咁驚,而家技術好咗好多

加油祝你好運
張圖無事
thx bro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞