有冇人玩開模型車成品

373 回覆
6 Like 0 Dislike

有個fd喺ck買咗架1/18 f1結果送到黎成個碌甩咗 decal都甩咗一忽
send email投訴點知ck想畀返十幾蚊歐元了事

你朋友

聽講冇事就好地地 有野就ck售後都麻麻
後尾點?有冇退貨?
想問下呢度可唔可以賣車
土地問題焗著要啲車講byebye

睇下

巴打同款會買幾隻色咁富貴
幫推

3隻色都好吸引所以忍唔著
不過啲車都係要走

有個fd喺ck買咗架1/18 f1結果送到黎成個碌甩咗 decal都甩咗一忽

你朋友

後尾點?有冇退貨?

屌多穫之後肯賠足 不過有得退冇得換過架新
想問下呢度可唔可以賣車

睇下

幫推

不過啲車都係要走

btw深灰色嗰架其實係唔同款

你朋友

後尾點?有冇退貨?

屌多穫之後肯賠足 不過有得退冇得換過架新

想問下呢度可唔可以賣車

睇下

幫推

不過啲車都係要走

btw深灰色嗰架其實係唔同款

冇人都推下
運送途中
運送途中

嘩屌pagani貴野.....巴打仲有咩正野
搞到想入返幾部autoart

記得之前另一個post有巴打放左呢部入電腦主機入面

搵返個post

有無巴打有買開AUTOART?
https://lihkg.com/thread/184230/page/1?ref=ios
部車好慘
另一部Lamborghini aventador

搵返個post

有無巴打有買開AUTOART?
https://lihkg.com/thread/184230/page/1?ref=ios
部車好慘

又開始潮濕返
好憎呢d天氣....最頭痕就係點keep部車乾燥
運送途中

巴打入坑幾耐
好耐 因為屋企係車世家 個個都鍾意車同玩車
家中有20+ 1:18
同求 想訂部130i送比人 搵唔到成品
有冇啲係可以訂造到同自己架車一樣樣

咩車?
有冇啲係可以訂造到同自己架車一樣樣
同求 想訂部130i送比人 搵唔到成品

Taobao有冇?

巴打d車賣出未
運送途中

巴打入坑幾耐
好耐 因為屋企係車世家 個個都鍾意車同玩車
家中有20+ 1:18

仲放喺公司 唔知點算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞