阿Mo發抖出汗尿道發炎 每次藉外骨骼行逾400步

248 回覆
36 Like 81 Dislike
問題佢係SCI,唔係brain injury ,如果係SCI complete injury,只能寄望條spinal cord regrow,incomplete injury 先有啲希望 睇下Robotics 可唔可以增加返啲neuron synapses 幫補下
唔講佢嘅康復歷程嘅話,連登仔就會俾人話善忘、冷血
佢老友Anal玩anal玩到尿道發炎
有味
講還講 下次可以唔使貼圖咁麻煩
條女有冇出去偷食?
睇唔明,搵 GPT-4 幫手解答下先...

人形電動輪椅
認真 未出事前好好地有得扑野
呢家出左事 條女點解決性需要?
尿道炎真係痛
諗多左
五十路護士嬸嬸黎
之前有巴打POST片 個鬼仔又係靠佢行番
neuro plasticity係spine唔知得唔得
普通stroke. 腦damage就有機會,依家spinal cord問題
個腦冇事,但條路斷左,搞唔撚掂
估計佢d手手腳腳都冇咩肉啦,依家行路係等佢心肺功能好d, 姐係q/v matching好d咁上下
motor unit. 一日收唔到signal. 一日都唔會有muscle contraction
攰到冇需要啦⋯⋯
又返工又要照顧佢
仲要練歌
每次睇佢嘅新聞都覺得佢每一日都好辛苦
男仔打飛機會唔會忙到唔洗打
真心問 成世唔洗做愛?
基本上呢啲case每日都係等住uti同pneumonua攻擊
結論係脊髓神經斷晒,做幾多rehab都無乜用,如果條神經未斷晒,仲有啲藕斷絲連咁就有用啦

佢啲營養上晒個頭度
出又話唔想知

唔出又話冇人理mo
正確。如果SCI ASIA Type A complete loss of motor and sensory functions 行Robotics 純粹比緊假希望佢
主嘅安排

用呢隻啦
真係會
soching好心幫下手啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞