對比劉馬車,龍心真係正常得多

78 回覆
41 Like 126 Dislike
連登仔成日仇女,又話女人去臭雞
其實本身就患上左Antisocial personality disorder
呢種由佢地既言論已經睇得出
特別係佢地吹既劉馬車更加一絕
我當時已經留言點解呢個世代既人係咁
https://www.youtube.com/watch?v=DQpoNz1PdOk
自己坐唔岩位佢屌9人有改變過?
連登仔幻想好似劉馬車雞姦人,當佢英雄時
有冇考慮過其實你已經係是非不分?
https://www.youtube.com/watch?v=Pz8wmA9U2hs
jer仔其實講得好岩

當你去仇女時,點解唔學下另外一個白卡界既既龍心
同樣都係白卡
https://www.youtube.com/watch?v=xipXAejPiq8
人地幾分鍾就溝到一件
連登仔幻想好似劉馬車雞姦人,當佢英雄時
牙朗老強人,打細路嗰陣,吉狗你都當牙朗英雄啦
馬車d出位野淨係識屌鳩人
龍心就多元化d, 有屌人有比人屌有講政治野有溝女
佢係有d料, 但劉馬都溝到大陸妹
之前仲昆個個港女上佢屋企比佢屌,仲要拍埋片
論痴筋,勇狗同馬車邊個癲啲?
我覺得兩個都白白地
龍心都走左去英國
但懷疑點解龍心去左英國後就唔開youtube宣傳
我都懷疑過到底龍心係咪真係白卡
但佢做既野係真係白卡
勇狗有正常人包袱就算撚數啦
你未睇過龍心最一開頭d片? 仲癲wo
淨係私樓 >>>>>>>>>>>>>>>天水圍公屋
劉馬車個樣似c樣 好似朗尼咁識叫雞
龍心咩學歷先
同埋心哥係精神分裂
食咗藥其實好正常
一斷藥就仆街
20幾歲腰痛 又虧又廢
馬車好野 屌柒條仆街 條友黑社會款
咁講樣龍心都靚仔過馬車啦 講野來講馬車比較低能 龍心講野好似入撚左邪教咁 講恐怖程度龍心比較心寒
除左做野白卡之外, 龍心基本上就係第二個托哥
甚至外型自信心比托哥更好更高, 溝鬼妹完全唔撚驚
龍心先恐怖
本身女大丁係正常人
但龍心唔知點洗佢腦
搞到女大丁聽曬佢話
重直播扑野
龍心起碼有樣,連登仔最憎靚仔
你睇邊啲po負評最多就知
所以吹劉馬車呢種對佢哋最冇殺傷力嘅人
痴線佬呢家野正常人真係識條鐵
真係得白卡佬先識得欣賞白卡佬
龍芯去咗邊?
呢條友係扮白卡,完全兩回事
福青幫龍心
龍心點同,一個真一個扮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞