拍拖之後會唔會同其他異性單獨出街?

15 回覆
60 Like 84 Dislike
有個朋友自己本身都唔係啲乜嘢Play Boy / Fuck Boy
都冇話用交友Apps 同埋 落club 或者 落bar 嘅嗜好
對感情好認真,未同條女一齊之前成日聽佢呻話自己點鍾意佢,一齊咗之後又成日話自己會點努力點進步之類

但係佢本身都有幾個特別玩得埋嘅女仔朋友

咁佢同佢女朋友一齊左一年之後都仲係會同嗰幾個女仔朋友一齊出去行下街食下飯咁

咁我就好奇怪咁問佢乜佢女朋友唔會嬲咩?
之後佢話會,所以有時候都唔會講
同埋d fd識咗咁耐點都要聯絡下
之後仲話成日聯絡嗰個女仔
係佢條女嘅好朋友,咁即係唔會有可能,可以放心

咁我咪問點解

但係佢答:

「咁個女仔fd 本身都知我地一齊,仲要係我地(佢同條女) 嘅 best fd,唔通仲有機會一齊咩?」

最後都係請教一下各位巴絲
大家覺得條仔做得啱唔啱

同埋如果係你伴侶咁做你又接唔接受到

啱 異性朋友都係普通朋友啫
屌 肯單獨見即係本身有啲嘢啦
唔使諗咁多
要你諗都係故意
拍拖前建立既社交圈子的確係冇咩資格去干預
有冇嘢都係睇時機嘅啫
到時機成熟就….
無問題嘅
睇下識左幾耐同有無申報
我朋友本身唔多
最fd個兩個都係女仔黎
同一間小學中學識左咁多年
我同宜家條女拍拖前已經講左呢兩個女仔係bestfds

宜家出黎做嘢忙難夾時間都會單獨約食飯㗎啦
有時上黎打邊爐玩貓
偶爾我條女都話想join咪join
最緊要唔好鬼鬼祟祟瞞住姐
啱呀有咩唔啱?
如果出下街食下飯就見異思遷,段感情脆弱到有點悲哀
佢哋都會
佢哋男朋友都知,有一齊食飯
單身嘅都會

唔係點
都喺嗰句啦 要出軌搭個的士都可以出軌
冇呢個諗法成部手機都係dating apps你都唔會咁做
當然你對身邊異性有興趣但自己仲唔避嫌單獨出街就一回事
更加要約其他異性。分散下注意力,對大家關係都健康啲。
同感
一拍拖就應該同所有異性朋友絕交啦!有女朋友一個異性仲唔知足?
拍緊拖真係同異性朋友say個hi都可能會派帽

而家啲人都痴撚柒線
有個朋友真係一拍拖唔肯岀
連ig pm佢,都即刻打句 我愛我朋友
等條女check機見到
都cls
我都咁覺得,只係有時都想問清楚對方係邊個,主要想知男/女,但唔知咁問會唔會管佢太多咁
其實我唔會阻止,畢竟單獨出得都friend底好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞