[I/A/PC]跑跑卡丁車: 飄移 KartRider: Drift (1)

144 回覆
4 Like 1 Dislike
跳遠冠軍

以為跳橋冇撞欄衰咗
竟然啱啱好落地
開服到依家第一次見唔靠欄跳橋
爆哥真係cls
爆哥亞軍
3:0 兩場都係輸尾流
對面戰術 終點吸尾流超車冇計
又唔係咁講
現實基本上路線鬥快既競賽包括跑步都係後面有優勢
而且爆唔爆到尾流都唔係靠運氣
佢地選手係逼自己練到有能力控尾流
同埋唔係最後10秒,仲要睇曬每個彎有冇足夠空間俾你過車、之後仲有冇超車位,先決定邊個位爆尾流超前

今次宰赫礦山嗰場係好明顯計好曬要喺360既前一個u彎到爆尾流
因為之後既路又短又窄,後面會好難超,前面都容易防守
佢喺前面路段都係明顯撳退後控住咗唔超前
甚至係特登起步都唔搶

尾流冇乜問題,只係有超越既話觀賞性會高好多
連尾流都冇埋其實仲悶以前未有尾流嗰時基本上邊個搶贏起跑就贏咗大半,後面只可以等前面失誤

老實講跑跑觀賞性係極高,但係首先要對現代賽車理論有少少理解先
個個都當呢隻game細路仔遊戲
但我夠膽講呢隻game啲細節仲癲過睇f1
而家更新咗咁多車 仲係礦車最勁?
架架車一樣 差手感
有冇玩道具巴絲 競速練極都練唔到

GP快啲出團隊賽啦,道具個人賽個個喺度跑7/8刷,冇咩人願意領跑,跑1圈同3圈其實冇分別,團隊賽起碼似返競速咁由頭到尾爭第一先

另外仲要嚴重內卷,成晚跑黎跑去都係個幾條友

個server香港連係咪有時會lag,琴晚有3場跑跑下斷線,佢仲要計我未完成跑第8,扣分扣到仆街
平時跑開競速 跑完競速GP 拎晒D獎勵後
諗住跑下道具GP 拎下D獎勵 點知個個都刷道具 最後一灣 行雷+磁石
唔知玩緊咩 跑到金牌就冇跑了
識玩競速真好 可以食晒2邊獎勵,道具個邊好多都係競速高手黎,我試下上唔上到金
而家無限加速改左好少少, 都可以算係無腦集氣
只有時自己甩幾下尾都夠做
爆哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞