[ONCE] TWICE討論區(219) 3月24日MINA生日快樂 SET ME FREE你聽咗未?

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
真係得TWICELAND有
過左咁多年 想聽新版
聽Like a Fool就特別會感受到 佢哋把聲都唔同左好多
III 已經好少唱返出道專啲歌 好似淨係encore 唱過Do it Again
2樓仲有大把飛
原來都唔係大把
每場都係得返千幾
應該得encore有啲機會
唔知個轉盤會唔會擺
希望有
幾期待 舊歌嚟講會擺嘅 上次又無擺 好似唔太多
唉 當年取消嘅twicelights encore 明明有do it again舞台
依家都唔會再有
太多新歌 佢哋都想表演啲未表演過嘅stage
唯有寄望輪盤
encore轉盤啲歌唔知邊個揀
我覺得應該係佢哋自己揀
但係有I'm gonna be a star
大家都知林娜璉係0話語權
印象中 上次一早抽中IGBAS果陣有成員係即刻望佢 好似睇佢頭咁 最尾三歲唔想就冇唱到? 係好後果場再抽中林娜璉先話ok

隻歌唔係佢揀擺落去就肯定嘅
冇記錯好似係牙定叫skip
然後紐約第二場有唱
https://youtu.be/ZKIQJTXwfM0
因為牙定都出名好憎首歌
要佢chok聲扮cute 好唔願意
今次係續約之後 第一個Tour
話唔定真係會揀隻出道專b-side 回歸下初心
要回歸初心可摸耳揀埋twice頌
我到而家都未試過完整聽曬一次
twice頌唔係回歸初心 係叫黑歷史
回歸初心係I'm gonna be a star
買牛?
效話唱what is love都覺得尷尬
twice頌真係會攞咗佢哋條命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞