去黑眼圈一問

34 回覆
7 Like 0 Dislike
由細到大,
即使訓10個鐘定通頂好,
個黑眼圈都好似強力膠咁痴住隻眼
試過用唔同方法,
例如咩匙更雪凍敷眼,搽眼霜,用按摩筆都完全冇效
有冇人有啲work既方法可以推介吓
留名
Push
你用過嘅方法都係針對血液循環唔好嘅黑眼圈,如果你係長期用都完全冇幫助,有機會係其他問題。

1)建議你照鏡側面觀察黑眼圈個位有冇凹,如果有通常係膠原蛋白唔夠,或者要微整先搞到

2)不過上眼皮都一樣黑嘅話,多數用美白眼霜+做好防曬就得
有冇鼻敏感有既話點搞都冇用
有鼻敏感係咪玩完
冇鼻敏感
有條紋喺個下眼圈
搽膠原蛋白啲保養品會唔會有幫助?
我上下眼皮都黑色 長期夜瞓 係咪死得
係唔係淚溝?建議去睇吓整形外科醫生。
其實ordinary支caffeine solution 5%係咪廢
我又真係有用緊
用左兩個月到,每晚一滴,
唔係好覺有咩唔同
same, 睇左醫生話唔關訓教先,好似樓上巴打咁講因為膠原蛋白唔夠,要打針先攪到
你試下google search淚溝既圖片,望下自己個"黑眼圈"範圍似唔似?
再試下唔同角度照鏡,睇下會唔會發現有d角度個"黑眼圈"變得唔明顯?
睇下係咪淚溝,係淚溝既話 只可以用filler 填返
我都覺得係廢
係搽完嗰下會有少少緊致既感覺,
顏色上完全唔覺得有淡到,
仲要佢一同其他精華撞,
就會勁易變擦子膠碎

岩岩上網搵,同呢張圖差不多,
仲要深色過佢,
睇黎真係淚溝
係咪除左睇醫生,冇其他方法?
可以咁講,係結構問題,只能改變結權去處理。因為太薄而凹陷,唔係色素或者血液循環事,嚴格黎講唔係黑眼圈,儲兩三萬蚊去準備打針啦

未儲到前,玩住呢條片同埋用遮暇先啦,應該夠你稍為有番d 自信先無咁絕望先
https://youtu.be/gPGp7fuWb0E
佢樽蓋個位已經會變一粒粒擦子膠碎
想知
仆街,原來我都係咁
仲以為自己唔夠瞓
試過打激光 打咗一次有好咗少少
點好法?淺色左?定條淚溝好左?
去開另一間facial做保濕facial係包埋照皮膚儀,我去保濕facial兩次中間去過打黑眼圈嘅激光,對比皮膚儀睇到眼底色素係有淺咗,但係肉眼睇應該要再做多幾次先會明顯睇得出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞