張敬軒 HINS (126) 等新歌等到頸都長曬

1001 回覆
27 Like 6 Dislike
真係有 唔係講笑
感動嗎?開心嗎?
好似全部俾咗wyman填詞 如果我冇記錯嘅話
隱形遊樂場應該好快
應該會喺倫敦錄埋音
其他兩首就…唔知了
第一晚係最好,幾乎去到最後一粒音完咗先至拍手
第二晚係最差,唔知做咩事啲人咁Hyper
第三晚中場休息之前有返第一晚嘅水準,但係去到Sweet Escape,軒仔叫大家企起身之後,觀眾好似變咗紅館show咁
仲要呢晚有人送榴槤,咩料啊,尊重吓個場合好唔好啊
真啦,你睇返尋晚隱形遊樂場之前嗰段talk,應該有人有拍到
留翻隻12月出 大啲機會衝到最男
送榴櫣依個真係唔知做咩鳩我唔係fans本身仲以為同榴蓮同軒仔有咩特別故事,點知原來係鳩黎根本係班友自high搞串晒個場,一個咁grand咁Porsche 既場比班友搞到俗晒
仲有個衝出嚟打斷佢多謝dancers,連軒都話「你真係好嘢」
大佬你感動還感動,唔代表你可以唔尊重個表演者同其他觀眾
希望出四隻 現成有三隻 之後作多隻或者收多隻就得
同埋如果係諗住出碟 都真係可以plug多幾隻
不過唔知今年會唔會主力捧gin 少咗資源俾佢出歌啫
大貪啲諗,今年想佢男金同唱作金一齊攞
軒你要努力呀,我哋一眾軒粉一定會出盡奶力推你上台攞最男同最歌㗎

我都想啊
佢話佢之前已經收緊歌 後尾先自己寫返 唔知總共有幾多隻 夠唔夠出碟
佢應該會繼續好忙唔會多返啲時間 佢年頭話佢啲job排到滿晒
成晚都好多呢啲痴線人,大佬,呢度Royal Albert Hall嚟架,唔好咁失禮得唔得呀
應該還好掛,除咗Gin同軒之外,無幾多個可以出到碟
計埋祖極其量3個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞