試當真(暫名)[認真試下.試下認真] (71) 修仔之國大逃殺(?) Massacre In Neoland

1001 回覆
28 Like 65 Dislike
但係我不嬲都係你屌鳩我,我一定屌鳩你
我係自我㗎啦

所以游狗屌你老母臭閪又有咩問題
講兩講又係到扮victim少少柒
原來除咗自我中心外仲有精神分裂
既然你要求到就唔好怪我鞭屍喇
攞架嚟丢
有回, 佢地自己唔記得拎HDD 要個車手送返比佢點知個車手放飛機, 即係個車手一定有問題但係係佢地自己唔記得HDD 先

不過當然全部當係車手問題就完事啦....
果然我都係唔應該對啲畜生有期望
話口未完食埋回力鏢又發作
作為曾經都試過你咁既過來人表示唔會對呢條友有任何期望
建議、改善、檢討全部不能應用係佢身上
條撚樣係咁,次次自我中心完發完脾氣
講唔嬴啦就被害妄想症,唔知樓上師兄仲有冇keep圖啦
有次講唔嬴就扮慘扮可憐,問人係咪要迫死佢,佢自殺其他人先安樂
然後過一排又繼續屌人,自我中心
有冇keep到佢後面見到修仔覆佢之後佢講嘅野
阿慈出咗Q&A
https://youtu.be/hZ_Pz8I0edg
我有冇記錯,佢之前係咪hide哂以前啲記者片,宜家放番哂出嚟?
有 但得一句
每次陳三講啲錯唔哂嘅嘢到最後都係發癲
上面未出cap圖前仲講緊淨係話自己會罷課罷睇
而家又唔係淨係自己啦
淨係建議其他人一齊罷課罷睇之嘛
冇拎住把刀迫其他人跟架blah blah blah

收皮啦你柒撚咗又唔認
呢啲仲唔係威脅個channel要聽你支笛?
課得多就當自己係老細呀?
已經去到威脅channel仲駛撚同你客氣???
嗰句都算係最柒
老和尚攜小和尚遊方,途遇一條河;
見一女子正想過河,卻又不敢過。
老和尚便主動背該女子趟過了河,然後放下女子,與小和尚繼續趕路。
小和尚不禁一路嘀咕:師父怎麼了?竟敢背一女子過河?
一路走,一路想,最後終於忍不住了
說:師父,你犯戒了?怎麼背了女人?
老和尚嘆道:我早已放下,你卻還放不下!

原諒別人,就是善待自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞