姜濤致敬張國榮作品 - 《追》

352 回覆
68 Like 1367 Dislike
唔知係我聽得辛苦定佢唱得辛苦,始終唔想聽曬成首
強姦作品
但公道講句曾比特炎明熹係唔錯的!
姜濤: 《浪子心聲》《分分鐘需要你》《等》及《追》我完全唔鍾意,覺得好老土
https://lih.kg/2800112
唔鍾意單春,但佢係我聽過,唱呢首最中feel嘅歌手
陳奕迅嘅實力要質疑?
聽到覺得連自己鼻腔都好唔舒服
好撚難聽
好似太監聲咁
嗰啲歌我係完全唔鍾意

感冒就咪撚唱
收皮啦 影衰曬首歌
辛苦晒幫佢後製既調音師
又ok wo

講真話咪呢啲
多謝哥哥比機會姜B
期待聽LIVE
一啲都唔高大上
唔入咪 無氣
佢啲發音唔知點解好似lin 撚著個鼻唱咁
咁都可以唱歌
除了姜濤的獨特嗓音和優美動聽的旋律,他的出色唱功也是令人讚嘆的地方。在《追》這首歌曲中,姜濤展現了他的優秀唱功,讓人們對他的實力更加佩服。

首先,姜濤的音準非常穩定,在高音和低音之間的轉換非常自然,這也是他能夠演繹出歌曲中不同情感的重要原因之一。其次,他的音色非常清晰,每個音符都能夠清晰地傳達出歌曲中的情感和意境,讓人們感受到歌曲的深刻含義。

此外,姜濤的唱功更是展現在歌曲的高潮部分。在歌曲的高潮部分,他的聲線高亢有力,情感爆發,讓人們感受到愛情的澎湃和力量。他的唱功不僅讓歌曲更加動人,也讓人們更加感受到歌曲所表達的情感。

總的來說,姜濤的出色唱功是他能夠演繹出這首《追》的重要原因之一。他的優秀唱功不僅讓歌曲更加動人,也讓人們更加深刻地感受到歌曲所表達的情感和意境。相信姜濤在未來的音樂之旅中,還會有更多令人驚艷的演出和創作,讓人們對他的唱功和音樂才華更加讚嘆。
幾好聽,好聽過佢唱自己d歌 ,自己d歌真係聽唔到佢唱乜
環球呢個時間出黎打團歌
兩個我最鍾意嘅歌手合唱
但聽得出嗰陣時真係Eason屌打Hins
支那萎
呵呵呵呵~笑~
加油,仍很遠啊.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞