飛揚第2期開價 首批涉88伙 折實價306.9萬

420 回覆
94 Like 7 Dislike
其實佢有一個比Novo好嘅地方,就係附近冇公屋
啲發展商一向鍾意報大數㗎啦……英國啲新樓千幾呎,咪又係賣幾百萬……你估英國啲人工平?定還是佢用啲料會差過長實?
AA狗:誠哥係公屋廢淡
自住唔計
其實青山公路幾個盤睇過
滿名山 帝御 君龍

得帝御個位近黃金海岸, 搭車叫好少少同起碼有間M記同茶仔
Novoland call Uber 10分鐘都未撚到飛揚個位啦,你就真係把撚啦。
我就當得先吖,咁飛揚10分鐘Uber去到邊呀又?屌你老母夾撚硬搵野屌。
Novoland 正門口啲巴士都係䡈轉車站㗎咋,唔撚講轉車站,唔通講點解你老母生到你咁撚戇鳩咩
遲啲咪有簡約公屋喺附近
係掃管 fuck
重衰撚過屯門
傻閪先買呢d盤
呢個真係喊出嚟點有心情sell客買樓
DLLM 喱個位 $7000都俾多
我係華都上58M,去到南豐先係20分鐘
呢個位係咪買得都好難租到出去?

呎數算大 交通配套差 嘈?
唔減d人會唔入手等Novoland
不過長實個名臭曬,一期業主今晚訓唔著
一期業主仲瞓?
拿拿臨搵銀行上會啦?到入伙按唔足點算
佢個F單位開則都幾神奇。 誠哥班則師果然永遠無死錯人
y?
你有無返放工時段行過個段青公

唔緊要,快D買,遲左上唔到車

一入門就有個玄關位唔實用, 個開放式廚房又霸左一邊牆,對正就大玻璃又放唔櫃。得番兩個位敦電視梳化, 廁所入房,間房又一忽一忽咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞