姜濤ig story霸氣回應狂打喊露 + 反白眼事件

265 回覆
67 Like 348 Dislike
Fake news狗,ban柒佢啦
似籃波撚行行下扮jumpshot 咁
佢擺明係賺夠resign mode
同resign完鳩做無分別
等到contract 到期 退休繼續做肥仔
樓主識讀心
其實佢究竟知唔知自己啲扮可愛行為真係好難頂,成個弱智咁
肥到
當初邊個討論區捧埋晒啲咁人
佢哋會話好似小朋友好天真可愛
賺藍養黃
令藍店跪低
叫香港加油,重燃香港希望

明明係班藍店跪低搵形象偏黃既藝人做宣傳
https://lih.kg/2543670
假膠得好核突
人造肥豬肉收撚皮
最痴線係有4000個正皮
證明當初真係好多人相信
屌你咩又佢又標題黨,你最醒
珍,冇姜B做黑暴,起碼二百萬人失去生存意義
豬頭姜
啱哂班停經港嬸
笑到仆街
仲好善良𠻹
個班阿嬸同邪教教徒冇咩分別
樓主想老屈
博D人唔click入去睇下咩事
加字誤導就係唔啱㗎啦,為盲反姜濤而反

成個連登變咗弱智仔集中地就係你呢啲人造成
因為你哋覺得作假作文/作標題/改報導係冇問題嘅
個個睇連登啲字就信晒,唔使自己去睇吓原文

間唔中就發生呢啲事啦,唔係淨係針對姜濤
無論係作任何嘢任何新聞都係賤格
你柒咗就認啦,最睇唔起就係作嘢

堂堂正正反,理撚得你盲反
咁冇品你質素咁差
更加顯得你內心覺得姜濤原來都唔衰得晒
所以先要低莊到屈佢因為怕人哋唔認同你

你果然證實咗自己真係垃圾廢鳩一隻
反都反得清醒啲啦
用邪教嚟比你冇腦
知唔知邪教係乜,主要係呃人錢呀

姜糖跟隨FanClub及糖姜義工組織
再包括海外國家嘅姜濤應援團,捐款活動無數
淨係講捐錢都每次平均善款達幾十萬至一百萬左右
仲未講身體力行嘅慈善活動
行善受惠地方唔止止香港,仲包括海外國家

我哋做實事邊似得你哋淨係用錢買鍵盤

做過嘅慈善嘢嘢全部有記錄,全部ig/fb睇得返晒
點都對社會有貢獻過你哋話人邪教啦
周街都見到佢哋個樣
我都想唔關我事
尋晚先比人屌完,正常都崩口人忌崩口碗 比著你都會避下嫌啦

弱智作嘢樓豬好中二病
你真係覺得姜濤日日上連登睇你哋啲post咩
唔好咁中二病啦
分分鐘屌到拆天唔上報佢都未必知啦
到底那來的連登仔自信
淨係講姜糖都至少8成人唔上連登唔知你哋做緊乜啦
阿嬸唔識上連登㗎咁啱我唔係阿嬸先陪到你玩
點解冇記者朋友問下佢呢短手指舞係唔係暗示緊啲咩 想知佢回答
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞