就算之前幾唔仲意仇思達都好,以事論事,聽咗幾百次都係唱芝麻人

25 回覆
28 Like 1 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=9YMwFTSXxlM

雖然歌詞的確係支那人,但你留意下仇思達係好刻意唱芝麻人,個麻字係好實淨同大聲,唔可以拎梁頌恆個單黎比,如果佢明明讀支那又唔敢認一定插爆佢,我又唔係佢啲益友冇必要死撐佢,但今次冇位入佢,本身唔仲意佢剩係識屌小麗而對熱狗就縮,睇住佢兄弟盧斯達同其他人比班熱狗搞完全唔敢出聲,仲繼續屌劉小麗左膠泛民,但自從六月起開始敢狂屌熱狗就覺得佢「咁先係架麻」,雖然遲咗少少,去到尋日佢係節目對盤菜講對唔住睇住佢當時比熱狗搞都冇出聲,對佢有少少改觀,原來佢都知,但點都好啦,依家完全支持佢打殘熱狗,有咁殘打咁殘唔好停!
根本神駒自己都知係書展唱「支那」肯定會被藍絲狗抽後算賬
已經特登唱咗「芝麻」避嫌

點知被啲自稱反共嘅熱狗向共狗篤灰
根本神駒自己都知係書展唱「支那」肯定會被藍絲狗抽後算賬
已經特登唱咗「芝麻」避嫌

點知被啲自稱反共嘅熱狗向共狗篤灰

仲話要告鳩佢
肯告未
咩係芝麻人
班熱狗城邦派唔會講道理既,果d咩做人最緊要正直都只係口號
咩係芝麻人

用下腦好難?
咩係芝麻人

用下腦好難?

咪芝麻街d人
咩係芝麻人

薑餅人D frd
我地熱血公民係唔比叫打倒共產黨
又撚狗
咩係芝麻人

用下腦好難?

即係咩 支那人諧音
如果話諧音都算, 果班熱狗你地快撚D 死啦

唔好講民主啦,

原來只要係對家,

就算諧音 同 "我覺得係" 就得
你理撚得人咩係芝麻人,總之就唔係支那人,學人玩以言入罪你邊撚個啊
佢地標榜自己本土,依家我當神駒真係唱支那,你竟然學建制派去攻擊佢

講真,定位咁模糊,下屆你選到真係冇天理
佢地標榜自己本土,依家我當神駒真係唱支那,你竟然學建制派去攻擊佢

講真,定位咁模糊,下屆你選到真係冇天理

你慌班友自己講得少咩?
第一,佢真係唱之麻

第二,退一步講,支那有咩問題? 一個口頭抗共組織唔俾人講支那?
第一,佢真係唱

第二,退一步講,支那有咩問題? 一個口頭抗共組織唔俾人講支那?
第一,佢真係唱

打倒共產黨都唔嗌得,你話呢
好叻叻

明報會場係唱芝麻人既,Youtube版就未轉返

明報會場係唱芝麻人既,Youtube版就未轉返

你隻白痴熱狗又出嚟柒喇?
呢個版本撚係神駒唱咩戇鳩仔

縮返入老母個閪到啦小朋友, 出嚟獻醜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞