[Buddy+Na.V+LUVU]祝VIVID DAYZ台灣場一切順利 好想摸崔俞娜塊面(33)

1001 回覆
29 Like 1 Dislike
人哋嘈下有得加福利,自己臨開show先屌冇得加,今次

發下脾氣唔去先,可以自我感覺良好,好似反抗緊會型啲

咁。冇錢?我都冇,我肯撚定絕大部分講得冇錢既人都唔會窮得過

我,除非真係連張飛都買唔到,船飛都比唔到果啲,係會

有覺得去台灣好啲,或者真係貴而唔想去。但2000蚊去

睇幾個等咗幾年既人,雖然幾個禮拜前見完既人,真係唔

值?2000蚊有人可能一個月part time先搵到,有人可能

2-3日就搵到。幾個鍾意咗咁多年既人,我明係攰係遠係

煩係貴,真係咁唔值得去睇?我都唔鍾意去澳門,我淨係

想去睇佢哋。2021年我同過自己講,只要有機會,我一定

唔會錯過,唔會比機會自己後悔。後悔可以係一種好痛苦

既感覺,我一直都記住自己2021年喊咗幾耐,幾驚見唔

佢哋。所以我唔理自己已經冇錢淨都即刻買咗團飛,你可

以覺得我好蠢好on9, 但我肯定唔會後悔,而且我覺得我粒

星、我幾個乖女值得我比2000幾蚊、好頻撲咁幾日來

回、同埋山長水遠遠征咁去見佢哋。

我見到佢哋既感覺係開心到文字形容唔到,可能因為我係

個死毒撚,日常生活都冇咩開心事,所以我真係好想見到

佢哋比自己開心過兩三個鐘。有時有人鬧點解唔買album,

刷得唔夠多mv,但原來等咗幾年見完一次後,幾個女就

已經唔值得果2000幾蚊同埋果一日既時間。好羨慕好羨

慕韓飯可以見到佢哋,而家有機會又搵一大堆藉口。

真係太窮既人就唔好意思,我講嘢係難聽,個人係衰格啲

要返工請唔到假或者真係好唔得閒走唔開既人都唔好意思

我唔係有心令到你哋唔舒服。但搵一大堆藉口既人好好諗

下幾個女對你嚟講值幾多?
唔撚洗加密
肯定有堆人唔滿意香港個主辦,唔抵得台灣有得加福利、澳門vip個個有福利,就想人搞唔成,喺度發晦氣
一早就知唔係個個有福利㗎啦,其實開show前幾日先講有咩用?見完台灣人鬧完自己又鬧主辦會威啲?香港人就係咁冇吉士㗎啦,唔敢做第一個鬧主辦先。(我都係淆底,唔敢一早就屌主辦,我認我垃圾)但好認真,臨開show先講 想有咩用?
豬仔係悶騷女
去澳門要用當地wifi 上綱
日本

咁得意要整gif
https://twitter.com/konnect_YUJU/status/1636286213073281024?s=20
[📺]
6 o'clock in a while
on Mnet #Mcountdown
Yuju appears ˶˙ᵕ˙˶
Love ❗ Don't miss it and join us 💓
#유주 #YUJU

每po一屌skn老母
以下為此次《𝐓𝐇𝐄 𝟏𝐒𝐓 𝐕𝐈𝐕𝐈𝐃 𝐃𝐀𝐘𝐙 𝐢𝐧 𝐓𝐀𝐈𝐏𝐄𝐈》入場須知
請詳細閱讀喔👀‼️
📍活動流程📍
15:00-20:00 福利兌換時間
18:00 開放入場(依現場實際情況而定)
19:00 演出開始(依現場實際情況而定)
⚠️入場時,將由工作人員發放限定海報一張 & 小卡一張。
⚠️其餘福利中選者請於兌換時間內至現場福利兌換處排隊憑票領取。
https://twitter.com/konnect_YUJU/status/1636366322660704256
[📷]
230316 #엠카운트다운 & Soundwave fan signing event done💝
A day full of LUVU's support💗
Please look forward to the Without U stage tomorrow!
Everyone have a good night
#유주 #YUJU
#O #WithoutU
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞