咪再續1010/CSL, 個網越來越廢

12 回覆
8 Like 1 Dislike
500幾蚊個月1010家庭plan 4G

日鳩日msg話service upgraded, 唔知邊到升左5G

但係上年尾同今年係咁成日收唔到, 唔止我自己部機係咁, 屋企人又收唔L到

地鐵出入隧道位前後2個站又唔洗用

其他公司越來越好 佢就勁多位開始收唔到

on99
真係真係
觀塘入啲都收唔到 真
係九龍灣、牛頭角同觀塘都唔係好收到

屌你老母垃撚圾CSL
一年前屋企都仲收到1格, 而家直頭冇埋訊號
都算, 屋企可以用wifi, 但近排連公司都開始收得愈來愈差
前排同啲fd去行山, 人地個個都收到得我一個收唔到
服務咁差都仲好意思一日幾個廣告咁掟過黎炸我訊息

挨埋個合約就轉台永久black list呢間垃圾
sales打黎都cut鳩佢線算數
7月先可以無痛分手
1010咪即係CSL
舊年係威係勢擺咁多錢谷明星宣傳
服務質素緊係縮水
收唔到是常識
呢排食左屎咁,慢到pk, 平時公司office開youtube順通無阻,呢掛唔係變低清就lag爆,IG睇reels例牌load唔到
屌佢老母,用撚咗佢成十年
真係低處未算低
今日打鋪傳說

屯公斷三次 3號幹線斷2次
入西隧再斷 出西隧再斷

錦上路西鐵直入到尖東連ig都可以停撚咗喺到

燥撚咗,完約即轉
係港島某屋苑住
成日打打下機就lag機
正pk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞