Poe 開始要收年費!

187 回覆
11 Like 169 Dislike
Plus有咩分別
勁AI要課金
普通AI free
Poe嘅plus點勁法
仲話返工用寫文用
冇左佢唔得
事實係佢打完我又要check
真係把撚
有冇人敢唔check 照搬先
google GPT-4
最撚on9佢好認真咁講假野
例如叫佢同我講啲有趣嘅健力士世界紀錄
佢就會出一堆記錄
但有一啲岩一啲錯
錯嗰啲係冇嗰個人冇嗰件事,但佢作到人名、邊年做左咩
用佢黎寫文要逐項對
不如一開始就Google
可唔可以比較下chatgpt 3 同4答啲野係咪真係有分別
好撚癲,最慘係唔知有心fake人定純粹蠢
無海外信用卡點買
所以咪自己學車自己學煮嘢食囉
叫佢比academic paper例子黎
冇一篇文係搵得返懷疑全部9up
佢唔係google,佢係source只有2021google既作文機器人
佢用人哋api都要俾錢openai㗎
你可能無用 Bing,Bing 內置嘅 GPT-3 已經加咗上網資料搜集,有用過 Google 好多。

我問一個袋放唔放得落個 MacBook 佢先上網搵袋同 MacBook 個Size 然後分析得唔得
之前同你講過一樣既野,然後就會有死忠出黎話係user問題
咁做咩唔用chatgpt
plug要收費
非plug咪免費版
傻的媽,轉得VPN
根據網路搜尋結果,美國 MQ9 出事的原因是一架 MQ9 美軍無人偵察機,在烏克蘭附近的國際空域與俄羅斯戰機相撞,無人機毀壞墮海12。這起事件發生在3月15日早上7時03分(歐洲中部時間),美國駐歐非空軍司令赫克批評俄方的行為是不安全和不專業3。美國白宮也譴責事件3。

根據網路搜尋結果,這起事件可能會加劇美俄之間的緊張關係,但不一定會引發衝突。美國國務院已經傳召美國駐俄大使表達不滿1,並要求俄方對事件負責。俄羅斯外交部則否認攔截無人機的責任,稱美國無人機是在試圖偵察俄羅斯軍事設施時被迫改變航向2。雙方都表示希望通過外交途徑解決問題,避免進一步升級12。
GPT-3 : 很抱歉,我不知道您指的是哪一件事件。

GPT-4 : 我無法提供有關昨天的具體信息,因為我的知識截止於2021年9月。

SAGE: 很抱歉,我是一個語言模型,無法提供現實世界中最新的消息與事件。請您查閱可靠的新聞來源以獲取最新資訊。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞