范玉欣小姐

35 回覆
24 Like 9 Dislike

祝你快樂。
飯慾欣
小姐很正
好!
多謝祝福..🙏🏻
祝福我同范小姐..?
樓主貼圖引人j佢
我出名好男兒。
米𠹌癲啦。
我都係好男兒。
點解。
范小姐姐真係世界第一美人😭
好白滑
好!
米色拉
😍😍😚
咪色
話說
琴晚又夢到NewJeans Hanni❤️‍🔥,連續兩日夢到佢,好幸福呀我。

事源我琴晚玩完FPS戰爭Game,個夢就帶入戰爭元素。

咁夢入面我就係士兵。我係天橋上面伏擊部分上橋的單兵敵人。因為命得一條,勁驚死。敵人不停上天橋,再向我相反方向前進。點知殺殺下,下一個出現竟然係Hanni❤️‍🔥

佢又係黎過橋。當佢過咗之後,因為好奇Hanni 💝去邊,所以跟上。當我向前進時,Hanni❤️‍🔥返轉頭,嚇到我夢都轉埋。

一瞬間個場景變到多咗好多人,我停咗係橋中間。當Hanni過緊黎時,我背對佢,避開Hanni❤️‍🔥 視線。 

佢係我前面樓梯口落橋,我放心了。但我留意到有第2個 Hanni💗 係我後面橋不遠跳舞。再有幾個Hanni💝係橋對面返轉頭。原來佢識影分身。

場景中大家都一個個開始跳舞,咁我都跟住跳,記得係跳緊aesap - Salty & Sweet。
跳到最後變咗跳舞比賽,我贏咗Hanni ❤️‍🔥,完後我有一種勝利感覺,周為啲人都望住我落橋。

跟住就醒咗
冇吹水真係夢黎

Hanni❤️‍🔥愛我
我愛❤️‍🔥Hanni

話說
琴晚又夢到Daniel James❤️‍🔥,連續兩日夢到佢,好幸福呀我。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞