奧斯卡學院主席楊燕子 與中關係密切立場成疑

25 回覆
43 Like 2 Dislike
中共對外圍組織一向好落力滲透
呢d 就係港共成日提個d x國代理人
臨開show前爆出黎
老雞
Oscar 被滲透,唔怪之愈來愈娘
越搞越柒 冇睇幾年
個名都叫燕子 人哋已經好坦白
中國陰道
Chinese cunt
中共滲透真係好可怕
唔怪得有女主角

呢個世界一切都係講關係
上次搵兩隻黑鬼spin走澤連斯基演講已經做得好明顯啦
美國出世都養唔撚熟垃圾支那臭雞
中国人慣成技倆
咪一直都話要以最卑劣嘅眼光睇支那人囉
賤種基因
主睇柏林,奧斯卡垃圾黎
今日見香港電子唐人街恭喜楊紫瓊獲奧斯卡成華裔影后第一人
https://www.youtube.com/watch?v=O-l-CYHdtyY

親共派係國際的影響力上升就等同香港人生存空間再次壓縮
香港人連基本智力都無
唔怪得俾香港人拎女主角
https://udn.com/news/story/6809/7024542

楊燕子已積極係果邊搭棚起大台,呢個意味鬼國軟文化輸出又到新的階段
希望今日慶祝過楊紫瓊獲獎的港豬第時奶野唔好再覺得自己係受害者
鬥唔過韓流啦
冇用
當鬼國軟文化實力上升,意味國際社會圍堵中國時國內壓力係會提升
似乎中共已搵到新的方向衝散封印
楊燕子係第一任華人主席,人稱亞裔電影人教母
個棚擺明想拉埋亞裔落水

現在就係攻到去奧斯卡係果度組亞裔幫,果邊亞裔從不是主流,只要水長流吸引力不錯
依家就係有韓流頂死左中/華流既去路
中国啲本土歌影視完全上唔到國際層面
亞洲流行文化已經畀日韓食左99%
除非呢兩國,尤其係韓國消失,中国搞咩軟文化輸出都只會係失敗收場
對於西方人,有日韓已經足夠

中国軟文化輸出至今只有抖音係成功,而呢樣手機玩意係輸出唔到政治思想
不嬲班woke都反對圍堵中國架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞