【MOT - 還有希望嗎】列斯聯 2022/23 預定降班討論區 (21)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
仲以為森林換會狂攻A0 個邊,點知又無發生

一對中堅,fifpo 同 Harrison 都踢得好好
估唔到有一日係唔洗擔心中堅爆炸
Roca世界級
下場依2隊互毆 最好和
點解佢咁快好得返?咁癲既
Most points won in the Premier League since Javi Gracia was appointed on February 21st:

Arsenal (18)
Aston Villa (16)
Manchester City (12)
Brighton (11)
LEEDS (10) 👈
尋晚護心冇睇,今朝見到賽果興奮到瞓唔番

睇番highlight,Sini真係繼r10同肥毒之外,可以扭轉局面靈光一閃嘅球員,希望佢唔好又好似季初咁fit爆時受傷

另外外國評論話蝦、肥麥、杏仁糖、型男、屎凸都踢得好好廢普仲多個名Ro-firpo Carlos希望成隊keep住呢個form,如果keep到應該留到班嘅(但大家都知好海鮮

Koch愈打愈穩
比加西亞用吓先啦
佢季初係英超interception之王
同鄉會唔同d 好似廢普咁

Roca即刻都勁左叫佢返黎試試
其實老蘭質素係有,但唔知點解嗰期慌失失咁
因為個教練係馬殊
發完燒開咗竅?

依家隊長第四中堅 佢番埋黎做第五中堅
尋晚以為會跟馬蛇咁出隊長打正選,Gracia出屎凸又畀佢博到打得咁好
Cresswell同Hjelde下季返黎啦,仲有Wober,隊長同屎突,加埋Koch,夠人啦
咁樣第日隊長又會唔會搞個反加西亞行動
唔會啦,都3張野,留係度過多幾年做名宿啦

毒毒學車
Zaha 傷左 a0 唔使俾人撚
西咸大敗我地得失球領先埋下半版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞