YouTube教人ChatGPT賺錢嗰啲片有幾多真係work

46 回覆
2 Like 31 Dislike
笑死呢句,
教人賺錢.
依家啲賤人浪費咗人幾多時間撳入去條片睇最後冇收穫
大家唔好信啲用CHATGPT YouTube拍片去賺錢,教你嗰啲人永遠都唔會講呢個真相
簡單搵到錢嘅方法冇人會四圍講, 會同人講嘅一係極難,一係就想賺返你錢

no free lunch
包括所有財演係我老母講極都唔信,仲以為自己有分析能力
唔好咁傻豬好似我咁睇YouTube睇到最尾 一步步跟 以為可以唔露面拍片跟住擺片上網賺錢,註冊晒幾個youtuber介紹嘅text to voice Services 其他拍片service 整埋條片出嚟先知道原來喺YouTube賺錢你要前提要有1000個subscriber 仲要係4000小時Watch hours 但教拍片賺錢嘅人永遠唔會講出嚟
你傻仔啫
上Upwork Fivver 幫人做background photo remove 寫文之類,你出10usd一個鐘都冇人理你呀
2023年仲信呢啲怪得邊個
你自己on9唔識用姓瀨架
你click 咗入去睇
證明佢條片本身係work
最簡單去馬會
不過好多人唔信
你有心做youtube 你開account見到個$ logo已經會見到,自己戇鳩係度屌柒人
幫人賺view就有份,咁撚易就冇人返工啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞