[I/A] ハイキュー!! 排球少年 !!TOUCH THE DREAM (2)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
冇數 基本上有體就刷
每日2000蚊60體必買
都唔知點儲錢好
2千蚊有D貴 我都係打裝去換體
其實係有方法用香港信用卡課金
先開個日本iTunes,之後用個ac down game,之後再轉香港區,就搞掂
師兄bingo
之前試過 唔知點解而家成張卡入唔到APP STORE
銀行又話限卡無問題 APPLE又話無問題 咁點解入唔番張卡 2邊都答唔到SHIT
有冇試過開一個新日本 Apple ID
已經係
趁而家維護
講少少玩後感兩個星期
對戰畫面唔錯
打PvP、打故事、打素材、打盃賽、打event角色、自由對戰模式
六條線打,正路球類扭蛋game 做法
抽卡
彩=UR
金=SSR
紫=假SSR
銀=SR
銅=R

問題就嚟,咁快出哂主角隊d 彩咭,咁之後點呢
金又永遠冇素材可以上到彩
紫又永遠冇素材可以上到金
即係隻game 最後要迫你全彩

感覺上隻game 唔長命,不喜勿插
另外我又唔太想佢好似足球小將咁
一個大空翼出幾十張咭
雖然咁可以拉到長隻game 生命
但係咁肯定坑到要死
同卡唔同版本就食得屎 一定新卡屌打舊卡
仲要無得同上場就棄得
理論上佢有每日單抽同穩定途徑換石俾你升星就一定係玩全彩
但個速度可見佢有排吊你
同埋而家出角UP 而非新角就知佢拖長黎做
結論就係理性課金 到自己棄左都唔可惜
每隻角色出哂3隻屬根本上係肯定
呢個做法基本上都一定會咁出
唔係點延長? 好快出晒d角就無新野出
都係,佢up 緊原本d 角色
未來一定出新角色
不過你話會唔會一個角色出好多版本
呢方面未知住,但係似咁行
一個角色最少三個屬性彩都幾肯定
到時抽唔抽係咪仲玩緊都未知嚕
理性課金 隨時棄左都唔可惜就無問題
宮城:烏野/伊達工/青葉/白鳥澤
東京:音駒/梟谷/井闥山
全國大賽:稻荷崎/鷗台……
當佢路人學校唔出,其實好快出完
除非佢玩埋日本隊/職業隊
之後就一定重複/未出曬已經重複
每隻角變到可以自由配技 到時抽完角再課金抽技卡
伊達唔該生性一陣
下下打出界
原來頭先個維護係搞返個派彩
依加少到呢 買500得575
申請張aeon jcb咪得
駛乜搞咁多野
上次公告有講實時競技場已經進入最後階段 可以期待一下 呢隻遊戲無論畫面 UI 玩法都新穎 雖然係碎片遊戲 粉絲向黎講真係有驚喜 仲有各校經理人都未出 賭波系統還可以發展 真係又愛又恨
fans一定玩
私心希望出大絕可以有埋果句語音
其實最後個5 碎用金石換都得
買左2個體力包都無哂體
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞