有無人有打過botox/xeomin/dysport瘦面?

113 回覆
1 Like 4 Dislike
點解我都唔係點search到dr Chu
好出名咩
你覺得係就係

做左over十年睇左幾千個客
你係做美容院既?
如果係咁 d人點解都keep住打呢
係咪瘦面效果整體都好過會面凹但方面?
定係大部分人唔知 打完會後悔?
好似後生先好打,老左要靠肌肉支撐塊面
https://www.youtube.com/watch?v=l_bNFUwO18Y
呢條片可能解答到你 個大陸女人整左容好多年都話唔再打瘦面針愈打愈顯老
好多醫美項目 d美容院或者醫生為左賺錢都唔會話你知最差既風險
好似埋線隆鼻 其實會好傷害到鼻入面d組織 好似豆腐咁比d蛋白線攪爛 日本d整容醫生都唔會做 因為唔安全 但香港因為班醫生開刀經驗唔夠 埋線唔洗開刀又容易操作 所以好鍾意叫d客做
由佢啦 提左佢架啦
埋線隆鼻傷害大 傳統隆鼻又唔會傷害大?
你直接係鼻小柱開一刀 將鼻頭 鼻翼軟骨 鼻中隔D組織成個切斷哂剝離 成個鼻開哂咁去放假體又會傷害細得過埋線囉?
咪聽條做醫美翻譯既50路港嬸亂咁恐嚇你啦
唔係
點解你咁心急 你咩問題先
其實瘦面好小事 所以應該冇話邊個醫生手勢好 只要係正規診所入面D醫生都差唔多
你預冇可能一次就搞掂 最緊要搵個醫生可以同你磨合到 打完1 2個月可以番去俾佢睇效果既
我個醫生第一次好似1邊面打左80幾units 一邊60幾units 因為我果陣咬肌已經搞到我一邊面大一邊面細 之後打完1個月再番去俾佢睇效果
做左幾次之後 而家半年2邊面各打3Xunits就得 塊臉對稱番我覺得好滿意 而且有時過哂半年我都冇時間番去打 咬肌都冇話點反彈番一開始咁
咪啦 唔賣廣告 已經夠多人
好耐之前買我都唔係好記得 可能幾千一枝?
係呀,佢會兩邊走。我去開旺角打,佢無打其他牌子係因為佢間鋪好似只係得Xeomin 無其他牌子。我去過6次左右啦,次次都唔會少過半年。
都係果句,每個人隔幾耐打係好睇你點用你個咬肌,唔係個個一樣架
一开始點解會搵到佢呢 我見google好似無咩人討論dr chu既資訊
絲打幾多歲 有無上面d巴打講既面凹問題
巴打打左幾多次 有無上面巴打講既面凹問題
好似都有4 5次? 冇面凹
tg:simonnn200
請介紹
想問幾多錢呢

唔驚凹面?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞