如果用Intern形式請人寫app, 係咪好仆街?

56 回覆
0 Like 92 Dislike
小弟半年前同人拍住想做一個O2O平台,front end有web os同app,

我出錢佢寫app,但途中佢話有私人理由,寫完個web os同back-end就話quit

而家就差梗個app,我唔想就咁就放棄,咁諗住膽粗粗搵人寫個web view app出就算,原來都要收十萬蚊

事關小弟積蓄唔多喇,係仲有份廿零k既人工,咁忽發奇想,如果用Intern形式請2-3個人寫好個app,可行性大唔大?同埋係咪好仆街?我知寫個app最少廿皮,但我短期真係出唔起錢

而家個情況,有back-end同data base,我自己劃好晒UI,構思個app大概廿頁UI到,想寫Native
食屎啦你
個intern 預左你教佢寫唔係佢幫你寫
到時你請左..佢on99 坐係度等出糧你無得嘈
反而你會俾人唱衰
基本上所有intern都係on9
你自己都心知肚明仲出嚟問
你到底想大家點答你?
寫到真係恭喜你
幾時都話intern 同It 賤過狗
Intern狗留名
幾時都話intern賤過地底泥
仲要係IT狗intern
果然係IT狗做到嘔
有興趣幫你 tg傾下:http://telegram.me/EpicSol
你自己完全無tech 底,請個intern番黎叫佢自學,會整到d 咩出黎…?

你連個正常開發流程都唔識喎,不如你試下自學先啦
你個fd寫到一半唔撈
你覺得佢會寫到幾好比你
你面頭係行得
背後你一丟個app上去一定奶野
等睇個intern寫舊屎俾你
無錢就咪撚學人咁大想頭啦
收皮啦
我識洗同你做intern?
如果你係完全唔識寫app,可以講你死緊
請到都寫唔出d咩比你,最後比舊屎你
又要發達又唔肯比錢
你唔係覺得intern level會寫到你想要既野啊?
唔會

醒既你一定請唔倒
唔醒既你請咗都唔會知

到時中伏嗰個一定係你
唔會

Intern 有人比錢佢 慢慢上網學 不知幾爽

撈2,3個月交pat 屎 比你 拍下羅友就走
根本唔在於咩形式,係你出幾多錢
一分錢一分貨你諗你。
一分錢 一分貨
你出幾多咪出咩品質俾你
同埋INTERN 佢咁勁就唔洗你依份啦
出去餐廳食飯 叫個廚師比少舊肉你平D得唔得
intern仔你想佢做到d咩
過左3 個月做唔到你告佢呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞