[J-POP]milet集中討論區 [20]

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
sony爸爸 可唔可以麻煩你地加印tee同毛巾呀 多謝索尼我愛索尼
我用日亞轉樂天Global買,應該運費貴到pk
趁新post總結下三日如夢似幻嘅經歷,首先唔知哪來嘅運氣抽中viu,雖然早咗三個鐘去九展但係去到一個鐘頭前先有人排隊不過有頭排都值返最估唔到佢上台後同roll機前竟然比我有機會攝到位同到佢講我就係大阪叫佢嚟香港嗰條磨碌,收到佢句”i remember you”係三日入面最大收穫之後完show後同班情夫情婦喺停車場又追到佢,仲喺我隻碟撩左隻龜(雖然真係好潦 冇計staff喪推)然後正日front role正中間high到爆(雖然代價係要聽破地獄)到今日送到佢走,真係冇諗過可以咁近距離見到佢,仲喺呢個距離陪左佢成粒鐘,入閘又比心又陪我哋喪揮手,可惜簽哂三個band member係簽唔到佢,冇辦法staff唔肯比佢簽,不過已經好滿足,最緊要俾佢知道香港有fans快啲籌備個唱好了發完三日夢了聽日準時返工
你值得擁有
Three Man Down 正嘢呀
佢啲歌都係情歌多
但旋律起承轉合好聽呀

呢首大約三四年前令佢地爆紅嘅歌
唔知係咪個期紅,Clockenflap 就定咗請佢地
https://www.youtube.com/watch?v=ENnGPkhVu2g

今次基本上佢地都係唱返 This City Won't Be Lonely Anymore
https://open.spotify.com/album/3ChHwbwIhGCH4gprc66ZgU

紅嘅泰國歌手三兩日就跑個 show,演唱會、商場 show、酒吧
實戰洗禮多,水準普遍都好穩定,識用聲,唔會會唱到爛哂聲

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞