方力申:首次睇女友紀錄片,衝擊大,感情更鞏固!

338 回覆
33 Like 133 Dislike
玩完先算
點先溝到依啲女大把港女都係依啲樣
万刀甲淪落到要咁樣,條女俾人起埋底,道德問題又甩唔到
原來條女有份幫教主做嘢,左右手嚟,分贓不均扮受害者
玩完了、轉左老細含緊撚

我們的力申條撚真大
撞咁大個屎忽梗係衝擊大
其實條女有冇整過容 唔知點解硬係覺得佢個樣有啲唔自然
万刀甲都係貪佢淫
佢淫唔起就飛得啦
所以咪就係邪教囉,嗰時覺得俾上帝屌吖嘛,拉其他女仔俾教主屌就係想其他女仔都俾上帝屌!上帝屌女可以上天堂,唔係點叫邪教啫
從此唔再關心方力申,佢以為做左英雄其實係狗熊
首次共睡時被對方以手「塞入體內」,當時她雖害怕茫然,但怕下地獄而不敢張聲,情緒低落得曾自殘,她本想逃跑,但臨走前再被召喚及性侵

唔係話幫邪教辯駁,你話佢比人洗腦洗到好似拍浴缸片嗰班女咁好enjoy都仲可以理解下,但佢自己第一次比人搞之後都搞到要自殘,仲好意思推其他女入火坑都幾仆街下
連登真係好多文盲
閱讀理解0分
另外仲有60幾個文盲正評依個文盲
Code呀大佬 佢冇禮貌我有呀
佢個人咁幼稚我真係唔覺得佢handle到d 咁複雜嘅關系
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞