海盜船係咪最刺激既機動遊戲?

85 回覆
47 Like 7 Dislike
玩過大部份機動遊戲,N種形式既過山車,跳樓機之類。 但真正刺激玩完好想再玩真係得海盜船。

純玩離心力,空中有一點幾秒停頓,連續虐待,不斷重覆不斷尖叫
海盜船我唔叫刺激
過山車點玩點360都無問題
仲好爽, 唔知係咪有速度, 有快感
海盜船好似係到磨你咁, 玩完個心銀住, 想嘔

唔知點解, 我坐過好多種過山車, 無論佢點轉點衝, 我都無乜特別感覺. 係玩視覺嗰種速度. (雖然有時都會玩下離心力.),

跳樓機其實係炒海盜船, 但我反而覺得無海盜船咁好玩, 因為佢通常玩既循環少, 雖然夠高,, 但都係睇上去恐怖, 玩就一般般.

海盜船卻相反, 睇上去好似好無聊(有人甚至因為咁完全無玩過), 但坐上去刺激到嘔.
人大咗玩咩都感覺
海盜船綁唔實個人,屎忽會離開張櫈,感覺強烈好多
我反而覺得海盜船唔驚,驚錯過山車
唔驚,係嘔啫
過山車係人工離心力
海盜船係真離心力
但要唔固定
驚同刺激有D唔同既,, 海盜船最正係空中停頓嗰1.幾秒.
這個世界沒有離心力的
幾次玩到射精
U型過山車有無玩過
海洋公園個翻天覆地有無玩過
冇去海洋公園好耐,, 不過我知世界不斷進步既.
師兄up乜鳩?
- 驚高, 跳樓機
- 驚跌落海, 越礦飛車
- 驚離心, 海盜

真係第一次玩我覺得跳樓機最驚
翻天覆地屌打啦

海洋公園個跳樓機當坐上去睇風景 好弱
記得跳樓機最初係密封, 即班友係室內只能透過窗見到外面

中後期改成無左個罩, 先叫做刺擊少少. 我諗佢主打係夠高, 畏高症既人玩應該會好刺擊. (但我都有少少畏高, 商場三樓望落去我都會驚, 但唔知點解, 無論坐更高既摩天輪, 或者跳樓機, 我反而無乜感覺.), 但講到玩離心力, 我暫時未玩過比海盜船更過癮.

咁當然我未玩過你講既翻天覆地.
inertia姐你又唔係旋轉緊
每次上海盜船都好辛苦比人壓住心口咁
越礦飛車先恐怖
之前玩跳樓機上到去7秒就跌落黎 你未驚完都到左地有咩好玩 海盗船坐最出都屌打佢
東京Disney Sea 個跳樓機都好恐怖
特別係你玩之前唔知佢係跳樓機
入到去見到啲椅擺埋一齊 以為係睇劇場再加少少動感果啲
升到上頂見到外面咁高果下就知仆街
呢下就係無重狀態,離心力,做多幾次就爽啦
聽你咁講隨時比人告?
第一次玩機動遊戲就係玩海盜船
當初以為佢只不過係大型韆鞦
點知玩到心口唔舒服要即刻搵位坐低抖抖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞