[四隊大混戰] F1 2023 巴林站 討論區 5

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
仲未搵到方向?
做黑牛啦
攞返架w13 b spec出來?
Lm

W13A
https://youtu.be/RI6jeAoNPi4

2022同2023pole 對比
即係上年戇鳩鳩左成年?
估唔到老麥當年 MP4/18事件居然出現係黑平車上

最慘係當年老麥拎架 MP4/17D 差一分拎世界冠軍,黑平拎上年架車出黎都係一樣死
你今年又要比肥佬撚
心都淡,都話撚左牛奶未成熟到一個可以幫車隊開發地步

美國人做老細啲球隊車隊都係一鳩樣咁濕鳩
想 sub f1 tv pro, 開唔到新app store account 去巴西/土耳其.
開住vpn,做晒verification 跟住彈番去payment 話”you have not completed yhe entire form” ,但我payment 揀none, 所有野又冇錯。

有冇人知點解??
好似唔止香港排位聽唔到 radio
想join now 聽恩能講車
買1800 年費貴左上年咁多
會唔會有折 除左f1tv pro
Btw加多兩舊仲有1000mb😂
睇精台都無咩radio聽
連max pole衝線都無
其實尋晚得叻爛野一個 radio

Q 本身都冇咩 radio 架啦
姐係幾時有新spec車睇
Baku
逐個月訂 無賽事果陣就停
抵好多
可唔可以講多少少?即係4/18又係錯方向要季中改?
其實因為Q2 大牛跑左一轉
只係追番對等用少套軚
4/18 海豚鼻一出個時大家都係同見到黑平個 zero sidepod 一樣,心諗嘩勁野快兩秒呀
但首先 fail crash test , 之後一直搞唔掂個 balance , 搞到個季用住舊車
但超乎想像地一直 upgrade 架舊車居然快到仆街又穩定,去到最後唔夠拉利開發 kimi 先輸少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞