屋企新裝修完,老婆買部甲荃機話每半年檢查一次指數

21 回覆
0 Like 9 Dislike
屋企新裝修完,搵左人除甲荃,然後老婆再買部甲荃機話每半年檢查一次指數,話太高就搵人除甲荃,其實咁樣好唔好?

ps,佢買果部機係準同靚機
佢打算半年裝修一次?
不過佢都買左啦
由佢
你有得話唔好咩
唔好做無謂既反抗
甲醛機

幾錢呀

除甲醛
佢咁想避甲醛,其實可以全屋用鐵器,零油漆,咁就冇甲醛啦

我買咗啲活性碳包放幾日就算
屋企部甲醛機盡量搵方法整走佢,唔係嘅話一開始就話半年度一次,慢慢就變三個月,一個月,日日,又話要擺件植物喺屋企,又話嗰件傢俬唔要得,佢又擔心,你又煩。

有啲除甲醛公司,完成服務後會幫你檢查返個濃度,佢地一定有方法同你老婆講個甲醛濃度好低,叫佢唔使擔心。
開窗開抽氣扇,等啲自然風吹1、2個禮拜先入伙
啲傢俬到咗就唔好擺嘢住,長開櫃門/櫃桶

咁樣係最慳錢亦都係最有效嘅方法
咪嘥錢啦
Dyson唔係有部聲稱除埋甲醛咩
咁不如直接除甲荃
D女人想生仔都會成日驗孕,
又晒錢又晒時間,
驗乜驗物

事情會發生就點都會發生
妹豬至愛品牌
正確
叫你老婆驗腦
唔洗搵人除甲?
除甲醛個d 公司一般有保用期,2到5年都有,你咪每隔一年搵佢上黎check 囉,高左就再做,但得一次機會,過左一次要再收費

一般你隔半年清一次,清兩三次就乜都冇晒啦,除非你用d 垃圾裝修材料,就算大陸野,而家一般E0,E1 甚至ENF 板,你唔信大陸野,可以揀英國或印尼木材都得,不過木材本身冇乜甲醛,有甲醛係d 膠水。

乜木都好,有用膠水就一定多d 甲醛,你都可以用部機check 個讀數。
多鳩餘 香港啲除甲醛好流 除完好快都升番 開窗實際啲
除甲醛服務其實好流

你俾3千幾可以自己做3~4 次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞