[Sound Out]Pristin討論區(8) 我瓊失業了 無了期的CB 7.29Roro生日粗卡~

1001 回覆
14 Like 3 Dislike
嘩你地啲藍字好吊癮

細字晒 叫埋你唔好睇架啦喎

我就係冇睇藍字
咁樣先更加吊癮

睇啦 真係幾好笑
比埋D behind the scenes你
http://v.yinyuetai.com/video/h5/2590375

https://www.youtube.com/watch?v=hy4q27JHUNg

第2次behind
http://www.bilibili.com/video/av7355439/
認哥淨係睇過幾集
二次,女友,Davichi,aoa
ioi我係仲未睇既

ioi一集都冇睇過?

冇,8成ioi綜藝仲係放置中未睇
之後多假放我應該會開來睇

saranghae 演藝家中介

!#@$%@%!什麼關係啊

睇幾多次 呢個位都一定笑到痴線

莫巴唔好睇 有劇透
但係第一次上果集真係唔係點敢睇
太大殺氣

果陣I.O.I又岩岩新出道 認哥個節目定位又未成形 重睇呢集我多數睇開頭就算

第2集都係靜係睇開頭 去到後面打交又係冇咩點再睇

第二次上果集好有紀念價值 睇親都一定睇到尾

佢地打交有D悶 反而估問題都仲可以

[navy]成日loop番個hidden camera 佛真係比世正佢地玩得好慘 [navy]

你冇藍到呀

莫巴就黎block左我地先回post
嘩你地啲藍字好吊癮

細字晒 叫埋你唔好睇架啦喎

我就係冇睇藍字
咁樣先更加吊癮

睇啦 真係幾好笑
比埋D behind the scenes你
http://v.yinyuetai.com/video/h5/2590375

https://www.youtube.com/watch?v=hy4q27JHUNg

今晚睇下睇唔睇到
排梗隊入書展
咦 窮巴你一次過show哂出黎
放心,逢係細字我都飛哂架喇
[quote]認哥淨係睇過幾集
二次,女友,Davichi,aoa
ioi我係仲未睇既

ioi一集都冇睇過?

冇,8成ioi綜藝仲係放置中未睇
之後多假放我應該會開來睇

saranghae 演藝家中介

!#@$%@%!什麼關係啊

睇幾多次 呢個位都一定笑到痴線

莫巴唔好睇 有劇透
但係第一次上果集真係唔係點敢睇
太大殺氣

果陣I.O.I又岩岩新出道 認哥個節目定位又未成形 重睇呢集我多數睇開頭就算

第2集都係靜係睇開頭 去到後面打交又係冇咩點再睇

第二次上果集好有紀念價值 睇親都一定睇到尾

佢地打交有D悶 反而估問題都仲可以

你冇藍到呀

莫巴就黎block左我地先回post

我錯
書展真係好唔抵喎
每況越下 真係同動漫一樣差到唔想再去
書展真係好唔抵喎

冇啊,我淨係想去買神駒本書同搵佢簽名
書展真係好唔抵喎

佢開果日已經自己去左 無野睇無書買 真係好唔掂

利申 年年去都會掃翻4 5本書翻歸睇
書展真係好唔抵喎

已經淪為D書商既散貨場
D講座愈黎愈低質
咦 窮巴你一次過show哂出黎

書展真係好唔抵喎

已經淪為D書商既散貨場
D講座愈黎愈低質

咪臭係
都唔係推廣閱讀風氣
不過搵鐘意既作家簽名又另計既
書展真係好唔抵喎

已經淪為D書商既散貨場
D講座愈黎愈低質

咪臭係
都唔係推廣閱讀風氣

我就唔明點解書展可以賣雜誌
書展真係好唔抵喎

已經淪為D書商既散貨場
D講座愈黎愈低質

咪臭係
都唔係推廣閱讀風氣

仲要好多人入去其實係睇旅遊書
書展真係好唔抵喎

已經淪為D書商既散貨場
D講座愈黎愈低質

咪臭係
都唔係推廣閱讀風氣

之前有張圖係港人閱讀書藉類型排名之類
中文past paper係第一,然後下面全部係旅遊書
書展真係好唔抵喎

已經淪為D書商既散貨場
D講座愈黎愈低質

咪臭係
都唔係推廣閱讀風氣

之前有張圖係港人閱讀書藉類型排名之類
中文past paper係第一,然後下面全部係旅遊書

D書商同貿發局2個狼狽為奸
岩岩睇返認哥後台
見到瓊v1
岩岩睇返認哥後台
見到瓊v1

Victory kyulkyung
岩岩睇返認哥後台
見到瓊v1

Victory kyulkyung

v2正D
以為入錯po
以為入錯po

因為失業女團冇野可以討論
以為入錯po

因為失業女團冇野可以討論

Sad but true

我瓊瓊
溝通王YUYU

8月 點解唔早Dcb呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞