屈穎妍再撰文反駁:「未發現」並不等於「不存在」 我寫此事的目的 並非針對任何人 而是針對學校不讓軍裝警員進校園的歪風

188 回覆
9 Like 336 Dislike
正確啲講
係有質疑既意思
佢話有警察致電佢,其實點知佢電話?
不斷搞矛盾, 破壞社會安寧
佢咁小事都糾纏落去,校方,警方,政界都冇人陪佢嘈落去……..代表咗佢可能被自己啲消息來源跣咗一鑊,唔知係蝦碌定係有人有心陰佢呢
屌你<是的長官>係一個區區校長就可以阻到架咩, 唔俾長官入去, 應該一早開左槍啦~開埋TG 啦~~
一個校長/學校職員都可指揮長官, 叫佢著外套就著, 唔俾佢入就唔俾佢入....
乜腥港D執髮人員咁撚無能架咩?!?!

開始懷疑屈妓係低級紅高級黑~!!
今時今日咁多普教中
中文堂教可圈可點
又有冇教
傻b
操你媽的
超屌
粗口字五天王都係錯架,普通話都冇既
邊個用咗你記得提醒唔好用
其實係一直用“錯”架
D 狗知自己唔受歡迎就好啦,人貴自知
沒有犯法 =/= 未犯法
人地唔係講左CCTV影到有工作人員帶幾個警察入校咩

玩捉字蝨?
失效嘅歷史文件
往死裏鬥
隨時唔知踩中咗上面邊瓣人
講嘅嘢冇錯 但某國啲人最叻濫用呢個邏輯
1. 你冇發現有外國勢力干涉唔等如冇外國勢力
2. 冇發現你參與暴動嘅證據唔代表你冇暴動
任何嘢只要機會率唔係0都可以直接用呢個邏輯
冇直接證據嘅時候只要先創造就可以再用

例如
大量前線警員給我留言、寫信、甚至致電詳述自身經歷,大家都說,警方高層已被英國滲透控制,這不是單一事件,而是習以為常的風氣。

警隊高層大多經歷港英時期,採英式步操,行英式訓練,骨子裡就是英國人。當中更有不少洋人指揮官,不時登上報紙或出現於電視新聞中,操縱港人對警方印象。反送中後明明沒有警民衝突,但警方形象卻沒有改善,正是這批「白皮豬」同「黃皮狗」從中作歹......
有罪假定?
假愛國,投機份子
「未發現」都滿足唔到
到時答「沒有拒絕軍裝入校」佢就可以講
「問心果句你有冇諗過拒絕軍裝警入校」
831「未發現」有打死人
並不等於「不存在」有打死人 都講得通喎
死雞撐飯蓋
我未發現屈穎妍推阿婆落海、強姦隻豬,不等於不存在
呢條友日日係cctvb 一副懶係世事都被佢看透咁既嘴臉講d 唔logic 既野
咪理條傻西啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞