第一日唔使帶口罩的所見所聞

277 回覆
357 Like 1224 Dislike
佢地好自豪
唔緊要,我出街都知多數人仲帶緊,你地自己知自己咩原因繼續帶你咪繼續帶到屋企的口罩用哂囉,但呢個原因有D on9
而家係回復自由,可以選擇戴定唔戴

你呢類人同政府有咩分別?批鬥戴嘅人?

冇戴
樓主個問題同星期日唔出街?唔出街就係毒撚一樣咁撚on9
過撚左3年都仲係帶戴不分
對你有影響?
咁我問人繼續帶的原因,樓上咁多人有無一個人講原因?討論區唔比討論?
第二日就會差好遠
人天性
下,關咩事,我唔止問原因,仲問帶口罩有咩好處,有一個人答過我咩
寫到成篇中學雞文咁戴唔戴關你鳩事咩
同埋唔想病都可以戴罩架其實戴左真係連平時都感冒都無中
自己就決定室外唔戴,坐車戴人地戴唔戴都唔關我事
其實無人得閒理你戴唔戴

你咁有心機理其他人
係,香港人都係從眾,但最慘係跟人都跟得慢、全世界第一?自豪嗎?
市民日常行為都要經連登審核同批准否則批鬥
你以家覺知帶左少D病?你疫情前唔帶?你呢個原因無問題呀,希望你之後唔會突然間除罩,驚你好易病
你識佢?你知佢疫情前唔帶?
做人唔可以變既咩
Btw 病少左又唔係唔病,戴左可以辛苦少啲不知幾爽
戴同唔戴係自己選擇,你唔戴亦無人話你
你都係想人地唔好啤住你覺得尷尬姐
果班帶口罩防疫撚,唔配有自由。 成班都係東亞病夫
要咩原因? 慣左帶+仲有存貨咪繼續帶

人地帶就係帶個口罩 好似帶條手鏈咁簡單

你諗人就係恐懼L 抗疫L 自信心低乜乜乜 endorse政權上腦

笑撚死人
屌你老母,你唔問人 「學前車 又 唔揸車?」
同網上0針1樣

大量PR 帶風向 要人即刻唔用口罩
因為政府要盡快恢復番香港所有經濟活動
最重要係D人唔用口罩 就同全世界講
去香港旅遊 去香港玩係最好
香港無哂所有疫情
配合咩hello hk
happy hk 個D 政策活動
戴罩除罩都要批鬥,做咩野姐⋯⋯
覺得有需要咪戴,冇需要咪唔戴囉
係都要眾人皆醉我獨醒

遲吓多左人唔戴,自然都會有人跟。
戴罩保障自己安全, 又可以方便笑9 d傻仔, 何樂而不為
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞