有無人好鍾意張國榮

271 回覆
278 Like 4 Dislike
紅蝴蝶、當愛已成往事、夢到內河、春光乍洩、路過青蜒⋯⋯
仲有好多好多歌都好正
霸王別姬、胭脂扣、風月都好好睇
雖然風月俾人屌到開花

哥哥...
好多首都好好聽
好多形象都襯佢
佢d戲
共你別離、難以再說對不起、緣份有幾多、戀愛交叉、monica、h2o、儂本多情、全身都是愛、少女心事、不羈的風、柔情蜜意、分手、寂寞獵人、刻骨銘心、為誰瘋癲、痴心的我、妄想、繼續跳舞、暴風一族、想你、由零開始、最愛、夠了、側面、偏心、胭脂扣、從不知、當愛已成往事、追、這些年來、侯斯頓之戀、春夏秋冬、潔身自愛、寂寞有害、小明星、午後紅茶、飛機師的風衣
佢第一個歌唱比賽唱American pie真係好正
睇過港台個節目
黎小田講番果時哥哥出左將隻碟都唔紅
佢叫哥哥學貓王果種唱腔,學果個有磁性嘅低音
之後去日本睇日本歌手嘅演唱會,返嚟一首風繼續吹就hit爆全港
睇過港台個節目
黎小田講番果時哥哥出左將隻碟都唔紅
佢叫哥哥學貓王果種唱腔,學果個有磁性嘅低音
之後去日本睇日本歌手嘅演唱會,返嚟一首風繼續吹就hit爆全港

佢係演唱會都有講,佢一岀道啲碟係無人要
有排聽無心睡眠聽到失眠
做戲都係神級,阿飛正傳
風繼續吹
有心人
玻璃之情

旭仔真係不得了
英雄本色紅到連韓國仔都識
之前去日本識左個韓國仔
佢地只係識Jacky Chan and Leslie cheung 咁上下
果次佢仲播翻首英雄本色我聽

無謂問我 今天的事~
無謂去想 一切沒意義~
有時 有陣時 ....

無淚無語~
心中鮮血始終不願你知~~

到最後電話亭幫唔到個女改名就rip

英雄本色兩首歌我日日都要聽幾次
最冷一天

旭仔真係不得了

第二張

近呢一兩年有個大陸惠州人
個樣有六 七成似哥哥
歌聲普通話就似九成
廣東話都有七八成

關鍵字 映客 張家榮
你快聽聽 去聽聽
其實如果張國榮無死,依家個樣會唔會變到任達華咁?

同身邊d人講比人話老土
哥哥係王家衞d戲入面特別型
利申96年出世
往事不要再提 人生已多風雨 縱然記憶抹不去 愛與恨都還在心裡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞