做緊n展既你 女朋友係邊到識返黎?

142 回覆
7 Like 4 Dislike
反而好奇女engine 會識邊d行業既男仔呢? 會唔會唔prefer返同行呢?

女engine表示對同行無咩興趣
不過都會想識番d man d嘅男仔
藍領 唔會介意我要落地盤行

點解對同行無興趣

應該咁講 唔會特別prefer番同行
加上都未遇過有興趣嘅
可能係番工時已經太攰無諗
而且遇過太多變態狗公
Engine 仔表示已經放棄左溝女,根本就識唔撚到

同事個細妹
喺英國讀完engine然後留低返左一年工,啱啱識到我女朋友

喺外國返engine一樣係極少女人,有都係鬼妹唔會溝到+冇興趣。更何況公司喺細城市,識普通朋友都難,根本冇可能識到女朋友。

但幾個月前喺telegram group識咗幾個人一齊去旅行,跟住就同其中一個一齊咗

原本真係諗住一世A0,或者要辭工返香港先識到。所以唔好放棄呀各位巴打!快啲裝備好自己,出去識多啲朋友,搵多啲唔同興趣。就算係single都唔好匿埋做毒撚。

連登交友 app

唔開名啦 男朋友有上連登
你當係連登識啦
反而我女朋友係讀engine

甘你系讀咩架?驚唔驚佢d男同學 flirt你女朋友/有無擔心過女朋友系娘娘?

屌你老母死撚開啦

甘你老母系你老母咩
反而好奇女engine 會識邊d行業既男仔呢? 會唔會唔prefer返同行呢?

點解對同行無興趣

加上都未遇過有興趣嘅
而且遇過太多變態狗公

其實做呢行男女會唔會都難搵到非行內人
因為d人認為engine=地盤, 男仔=地盤佬,女仔=男人婆
計返女仔好似慘d,男仔就話man d 姐,女仔就算出去相睇,介紹自己系做工程既,分分鐘嚇親個男方

點解對同行無興趣

加上都未遇過有興趣嘅
而且遇過太多變態狗公

因為d人認為engine=地盤, 男仔=地盤佬,女仔=男人婆
計返女仔好似慘d,男仔就話man d 姐,女仔就算出去相睇,介紹自己系做工程既,分分鐘嚇親個男方

咁我覺得如果你淨係得番工 唔做其他野 行行都難識行外人嘅
又唔會慘d嘅 起碼你第一印象擺出黎唔似男人婆就得 我成日比人話我似讀bba
代男朋友答

女朋友都係做engine嘅
大學同學

其實你唔係柒頭,肯active 參加吓啲活動都會識到人嘅
各位做n展嘅巴打 如果有女仔主動追你
你地嘅心情係點 會好驚定點
假設個女嘅樣樣嘢都係真正常個level
呢個post好多都係中學 大學識

點解對同行無興趣

加上都未遇過有興趣嘅
而且遇過太多變態狗公

咁我覺得如果你淨係得番工 唔做其他野 行行都難識行外人嘅
又唔會慘d嘅 起碼你第一印象擺出黎唔似男人婆就得 我成日比人話我似讀bba

師姐你實好靚女
你依架系咪行緊scheme啊?有無d生存之道既金石良言贈幾句黎
各位做n展嘅巴打 如果有女仔主動追你
你地嘅心情係點 會好驚定點
假設個女嘅樣樣嘢都係真正常個level

我諗無論男女,只要知道呢個世界上有個欣賞自己既人,心底裡都會好開心
你做sub仔先無女姐
有其他department嫁痳
利申: 女朋友其他dept識返黎

其他department=安全/環境/qs ?
女朋友engine

利申 nursing 男
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞