(最黑暗)如何評價Hololive同湊阿庫婭阿火有幾仆街(205) V入得嚟就要有心理準備成為下等人

1001 回覆
3 Like 9 Dislike
不要再說了
高級會員送到?

salah YYDS
埃及美斯
有冇例子?
https://youtu.be/NLi-pbreBx8港V有無人都咁玩
黑暗串洗版 我勁怒佢。
其實佢又冇叫人洗版(至少我見唔到)
啲粉絲可能低質少少,但係咁都入佢數?
我講笑
講真一開始見有手腳成日提d唔提d
搞到有少許煩厭感覺
加上對港v我覺得太有親密感
所以不嬲冇睇開 更多唔會睇佢
適逢一次聽過佢歌回 揀啲歌好有以前中學青春感
覺得都唔錯 之後如果YouTube見到都會聽兩句
但普遍D玩game又或者歌回直播通常都留唔住我
訪談系列 我就有睇足 外賣師 風雨蘭 主播

佢的確係親切,或者係願意將自己感性一方面share出嚟。加埋有啲墨水,社群啲文通常都有文有路,係有教養嘅人。
吹奏月川的我pin起了
港v好女仔最新排名
1. 月川
2.
下個po貼po頭吧
所以我更加唔明
明明條友勁有料
偏偏勁多人對佢印象唔好
我不是吧 我是個免費仔 冇入blog的。
兩邊人講有咩訢苦呀 Bully 呀其實都唔太清楚
就憑Twitter 同YouTube 社群作評論
作為一個外人我算公道

訪談系列如果可以 月川繼續深度研究下
我對睇港v嚟講唔太留意風花雪月 情情愛愛
想有d社會深度啲嘅話題睇吓
個D人會對佢印象唔好咪又係某個帶頭大哥好耐之前吹風向搞出o黎
其實帶頭大哥次次吹風都有啲洗地意味
佢唔需要打到你仆街
不過先各打五十大板
再加啲佢每次都聲稱「我其實唔太清楚,你地自己小心判斷」嘅推測,偏偏次次立場都側埋一邊

例如:
我上次拎某條友嘅行為舉止出嚟討論
佢spin到我對嗰條友本身有仇
再屈我係半暴露人地私人,之不過個account又人人都知
仲屈我唔比Vtuber發洩情緒
明明我嘅立場係針對某啲人嘅失言,就比佢講到我係立場極端人

其實我唔介意每個人有唔同睇法,因為個個人獲得嘅資訊都好唔同,所以自己都應該好好獨立思考

不過
如果一條友有意或無意比人稱呼為公道伯,絕對唔係好事
調和同公道差天共地
佢只要唔係講港V圈的事都可以聽下唔錯
一講港V圈花生如果有關係就好明顯聽得出佢有哂立場兜住講借d2陰陽怪氣
水澄
除左佢之外
其他其實都唔係幾吸引到我睇
3.森川remi
你唔計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞