有人成日利用會員賺錢,大家點睇?

666 回覆
550 Like 13 Dislike
希望leo仔唔好再周圍搞事 想好好討論都唔得

agger
leo仔搵份正職啦 唔好再做五毛狗同賺佣啦 搵搵埋埋都唔夠你睇精神科 我地好關心你架
leo仔搵份正職啦 唔好再做五毛狗同賺佣啦 搵搵埋埋都唔夠你睇精神科 我地好關心你架

最緊要記得食藥
4月到5月嘅怨婦leo 係巨人post真係好撚威水 以一敵百都未驚過 總之邊個串佢就瘋狂洗版 唔係秒回佢就話人淆底潛水 冇人理佢就當自己贏左
leo做咩潛水

leo可能起緊我地底

佢陣間抄底曬你地個會員號碼落小氣簿
你地仆街啦今次
leo做咩潛水

leo可能起緊我地底

佢陣間抄底曬你地個會員號碼落小氣簿
你地仆街啦今次

我地都係關愛下精神病患者姐
4月到5月嘅怨婦leo 係巨人post真係好撚威水 以一敵百都未驚過 總之邊個串佢就瘋狂洗版 唔係秒回佢就話人淆底潛水 冇人理佢就當自己贏左

leo洗版能力好高架 依家風水輪流轉 到佢潛水 leo仔我怕再關心你唔知會關心到咩程度架 你好快d收手

咁以佢既標準即係佢輸左

咁以佢既標準即係而家佢輸左

leo洗版能力好高架 依家風水輪流轉 到佢潛水 leo仔我怕再關心你唔知會關心到咩程度架 你好快d收手

係囉係囉
我地好關懷佢
冷飯王呢條on9仔

死5毛
原來條ming仔打手真係人請返黎
唔怪得咁垃圾
冷飯王呢條on9仔

死5毛

請勿歧視精神分裂病患者
冷飯王呢條on9仔

死5毛

請勿歧視精神分裂病患者

我地一齊俾d 關懷佢
做五毛做到精神分裂

咁以佢既標準即係佢輸左

leo 仔係唔會輸
公係佢贏 字係你輸
支持冷飯王收皮
支持冷飯王收皮

咁以佢既標準即係佢輸左

leo 仔係唔會輸
公係佢贏 字係你輸

三盤兩勝 你中途走埸當輸
支持冷飯王收皮

支持冷飯王收皮

要關愛leo既巴打樓上有方法
要關愛leo既巴打樓上有方法

leo呢 洗版能力無左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞