[脫髮撚]有冇人食緊保康絲

49 回覆
3 Like 3 Dislike
有keep住食藥但冇用minoxidil
唔洗半年已有好明顯唔同
可能我早食
等到巴打上水
我都有keep 住食藥無用mjnoxidil, 但效果唔明顯
對我黎講minoxidil除左最初果陣有啲用
之後完全冇用
開始食藥後就冇用過
藥有明顯效果 所以我冇再用minoxidil
不過我都未試過兩樣一齊用會係點
藥就15年食到宜家
其實我都驚唔知可以食幾耐 會唔會有問題
多謝巴打解答,共勉之啦
食咗好多年,有效果,無任何副作用。
想問下搽藥係要日日搽? 大家食完藥頭髮係會照甩定點 我食左印保年幾 但keep住一排甩得多一排甩少d
其實甩幾多頭髮先叫甩
初初係醫務所買
之後係藥房 平成舊水
我26歲初期m禿,食咗印保二十日

本身有操開野,食完d肌肉好快已經feel到好似無以前咁漲,操野時肌肉充血感都大不如前,食藥頭一個禮拜條j好似長期打咗麻煩藥咁,電動按摩槍開最大嚟震都唔識硬,宜家好返好多,雖然平時硬嘅頻率對比食藥前係差好多,但最少打J果陣劣幾吓識硬。

最大獲喺前日返緊工時睇咗咸片,條J谷住谷住又唔可以打J,跟住下面對蛋蛋開始痛,痛撚到標冷汗食唔落飯嗰隻,痛咗半日求其食咗d止痛藥去瞓覺,醒返後就好返好多,宜家去緊睇醫生。

食保記好多副作用喺我身上都有出現
食呢D藥係咪有副作用?
我去左生髮公司整, 依家整左三個月, 一個月3 至 4 次比左兩萬左右
頭油少左呢個係真, 但生髮效果唔明顯
用埋50惠, 都冇咩幫助, 可能都係整定
副作用因人而異,但有效過去生髮公司,我食左2個月,已經明顯甩少左,洗頭甩既都係超幼頭髮
去生髮公司大部份都係智商稅🥲留返啲錢植髮好過
但係植煩好麻煩,又痛
我frd 都有植,但係好貴。
如果要剪髮盡量都要去返果度剪。
但你諗下呢筆錢可以換至少十幾廿年既自信,除返開每年其實好平🤣
想打算食,食之前係咪要睇一次醫生會好D?
想問食左幾耐見效? 我呢家食左2個月甩多左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞