領域真係黑店!!!

29 回覆
1 Like 19 Dislike
前排拿左部手機去整(有年半保養),本身都諗住整唔番架啦(佢話全機入水)。咁今日就去拿番部機啦(無維修到),點知又出奇地開到機(功能都正常),但係細睇先發現,好似變左大陸版咁,無左google play store,又多左d咩野紅包助手,支付寶咁(買個陣都唔係咁)

上網搵番google play store既apk 裝番都開唔到,淨係一味話google play 已停止運作。

咁多位巴打,有無大神識得check係咪真係變左大陸版?

同埋可以點樣變番正常?
IMEI
IMEI

同原來買個陣最尾2個位唔同左@@
Google service 唔可以就咁裝apk...
你買左水行貨?

成年前,唔肯定個陣係咪俾佢呃左係水貨,張單寫進口貨(岩岩google完知pk了==)
表情撚 走開啦
你買左水行貨?

成年前,唔肯定個陣係咪俾佢呃左係水貨,張單寫進口貨(岩岩google完知pk了==)

呢間嘢專門賣水貨
行貨就係行貨,唔係叫行貨就知咩事啦

好似早年啲“泰版波衫”咁,唔通你信係泰國製造真波衫咩
唉 pk了,我懷疑上年買個陣佢幫我刷過港版rom所以一直用到,今次整完可能reset過就用唔到了
你買左水行貨?

小學畢業未 仲用符號表情 on99
你買左水行貨?

岩岩先知表情符號同符號表情原來唔撚同

長知道了

heheXD
你買左水行貨?

岩岩先知表情符號同符號表情原來唔撚同

長知道了

heheXD

樓主做乜野 真係on9到笑
前排拿左部手機去整(有年半保養),本身都諗住整唔番架啦(佢話全機入水)。咁今日就去拿番部機啦(無維修到),點知又出奇地開到機(功能都正常),但係細睇先發現,好似變左大陸版咁,無左google play store,又多左d咩野紅包助手,支付寶咁(買個陣都唔係咁)

上網搵番google play store既apk 裝番都開唔到,淨係一味話google play 已停止運作。

同埋可以點樣變番正常?

其實係咩機,唔講冇人識幫你。。。

同埋可以點樣變番正常?

其實係咩機,唔講冇人識幫你。。。

samsung galaxy c5
IMEI

領域嘅進口貨就一定係水貨,
不過係佢地自己做番維修,
如果唔係做乜賣咁貴俾你
imei 唔同左代表佢俾左第二部俾你
你自己可以打番去問佢地
或者直接叫佢地刷番個港版rom
IMEI

如果唔係做乜賣咁貴俾你
你自己可以打番去問佢地

係唔係就算最後2個字唔同,都代表換左另一部?
謝巴打!
IMEI

如果唔係做乜賣咁貴俾你
你自己可以打番去問佢地

係唔係就算最後2個字唔同,都代表換左另一部?
謝巴打!

廢話
等於問緊銀紙no.有兩粒字唔同係唔係等於兩張唔同既銀紙
on9仔去鬼域做水魚
廿年前啲小學雞?
正常,鬼域唔係黑店係專賣水貨既店鋪
有名你叫 鬼域
收皮啦表情狗

( Show Blocked User - 連登發達大計 )
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞