一心一意愛梓喬~hana~集中討論區#11

1001 回覆
5 Like 35 Dislike
明珠台做GG俠喎,睇邊面好呢

邊套

GG俠2

舊人正

而家d新人無咁好

影視台召喚唔到你添

邊套

GG俠2

舊人正

而家d新人無咁好

影視台召喚唔到你添

都唔係打手點招

好明顯你上mytvsuper睇哂啦

邊套

GG俠2

舊人正

而家d新人無咁好

影視台召喚唔到你添

都唔係打手點招

邊會 集集追到氣咳 超能力男神幾好

不如過番去吹啦,交番個場比hana啦

而家d新人無咁好

影視台召喚唔到你添

都唔係打手點招

呢個場都無人

而家d新人無咁好

影視台召喚唔到你添

都唔係打手點招

呢個場都無人

我回來了

而家d新人無咁好

影視台召喚唔到你添

都唔係打手點招

呢個場都無人

我回來了

唔好返黎pls
推下先

而家d新人無咁好

影視台召喚唔到你添

都唔係打手點招

呢個場都無人

我回來了

唔好返黎pls

咁886
各位巴打早,hana早
一陣8號風球,hana要小心
「窮歌手」菊梓喬(Hana)年初加盟星夢即獲力捧,剛巧「星夢一姐」吳若希(Jinny)放產假,Hana連唱多首劇集歌曲,故被指取代Jinny一姐位,不過Hana未受傳聞影響心情,近月頻頻四出宣傳及做騷搵真銀,日前更舉行處女歌迷聚會,Hana以連身長裙襯5吋高踭鞋示人,吸引過百歌迷出席,連大忙人唱片公司老闆何哲圖及經理人公司老闆Bonnie Chan亦現身支持,Hana除獲兩位老闆送上禮物外,更得到兩人大讚唱功及性格乖巧,期間多度被打動得眼濕濕用紙巾抹淚。 

Hana坦言從未想過成立歌迷會,她說:「呢件事實在太興奮,冇諗過一年前嘅自己孤身作戰,一年後有咁多朋友、歌迷支持,開心過結婚。」小時候因被父母離棄要社工照顧的Hana說:「成立歌迷會主要想做多啲慈善嘢,細個有社工幫手,希望自己有能力時回饋社會,嚟緊會同歌迷一齊做義工幫助單親家庭同暴力家庭成長嘅小朋友。」 

近月頻頻出席晚宴獻唱的Hana承認收入可觀,她說:「暫時收入穩定,不過生活依然冇變。(因為要還債?)係呀,不過我相信生活同夢想可以並存。」記者笑指最快脫貧是搵個富二代男友,抵死的Hana說:「冇諗過,我一向好踏實同靠自己。」 

好女仔
「窮歌手」菊梓喬(Hana)年初加盟星夢即獲力捧,剛巧「星夢一姐」吳若希(Jinny)放產假,Hana連唱多首劇集歌曲,故被指取代Jinny一姐位,不過Hana未受傳聞影響心情,近月頻頻四出宣傳及做騷搵真銀,日前更舉行處女歌迷聚會,Hana以連身長裙襯5吋高踭鞋示人,吸引過百歌迷出席,連大忙人唱片公司老闆何哲圖及經理人公司老闆Bonnie Chan亦現身支持,Hana除獲兩位老闆送上禮物外,更得到兩人大讚唱功及性格乖巧,期間多度被打動得眼濕濕用紙巾抹淚。 

Hana坦言從未想過成立歌迷會,她說:「呢件事實在太興奮,冇諗過一年前嘅自己孤身作戰,一年後有咁多朋友、歌迷支持,開心過結婚。」小時候因被父母離棄要社工照顧的Hana說:「成立歌迷會主要想做多啲慈善嘢,細個有社工幫手,希望自己有能力時回饋社會,嚟緊會同歌迷一齊做義工幫助單親家庭同暴力家庭成長嘅小朋友。」 

近月頻頻出席晚宴獻唱的Hana承認收入可觀,她說:「暫時收入穩定,不過生活依然冇變。(因為要還債?)係呀,不過我相信生活同夢想可以並存。」記者笑指最快脫貧是搵個富二代男友,抵死的Hana說:「冇諗過,我一向好踏實同靠自己。」 

好女仔

聽住先
十個入娛樂圈既女仔有九個都係吊金龜
咁我都希望hana係嗰十分一個ge

好女仔

聽住先
十個入娛樂圈既女仔有九個都係吊金龜
咁我都希望hana係嗰十分一個ge

一定係好女仔
morning
各位巴打早,hana早

幾時吹走你
morning

各位巴打早,hana早

幾時吹走你

打風都打唔甩我同hana
各位巴打早,hana早

幾時吹走你

打咁大風好難唔吹走我

各位巴打早,hana早

幾時吹走你

打咁大風好難唔吹走我

各位巴打早,hana早

幾時吹走你

老公巴入去tvb保護Hana 個風係副近
各位巴打早,hana早

幾時吹走你

個風係將軍澳?
各位巴打早,hana早

幾時吹走你

個風係將軍澳?

西貢登陸
垃圾post都推到11,真係要俾個負皮你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞