嚴選十大最強高達駕駛員

369 回覆
36 Like 343 Dislike
#1 唔講?
弱智
好似得半秒
基本上寶少去到後期落得場都係殺人唔眨眼,槍槍攞命
佢冇咁得閒同啲人講乜撚嘢也咩囉、冇扮過咩嘢唔想殺人
咁樣評佢,呢個排名唔公道
佢排得前過剎那
睇到呢度,此post已完
我覺得無事做先生仲勁過呢條友,而剎那上演過空手接白刃都好經典,無事做即刻輸得心服口服。

00第二季,剎那嘅實力係同阿寶平手或者稍弱於阿寶。而呢一季天人啲駕駛員都好勁,戰積相當唔錯。1秒trans反殺真係型撚到爆炸
有無人覺得呢d post 係搵交嘈
殺死啲仆街
你老母真係好可憐
擺明係搏屌post
CO人 廢過NT人多多聲
咁都第一第二 你同樓豬一樣 真係唔撚識嫁喎
個人的五大
1: 加美尤 - 唯一一個由第一集不停打,打到第50 集既機師,全個戰場一腳踢,仲要用部機能咁那西既zeta gundam,唔係突然間發現Psycho frame可以咁玩法真係第一關都過唔到

2; 剎那 - 拎部2000 機益時牙都可以以一敵數十既機師,後期神打上身有啲過份,宜在未變成完全體前將佢擊斃

3: 日札 - 簡稱最強之old type,一個日札小隊令奧干差啲要舉白旗既存在,戰術大師,機械操作大師,同加美尤單抽竟得上風,缺點係佢唔係newtype而已

4: 基拉 - 同樣長期征戰,一機打晒成個戰場。可是Seed 36集型咗一下後冇乜突出表現,揸番SF前更加俾卒仔機欺凌到變人棍,揸SF後亦冇太大建樹。

5: 飛鳥真 - 冇錯係路人真,其實睇功積係極之彪炳,一部destiny擊落5部destroy,插駕駛倉但插唔死人twice,亦都係後無來者,唯同前輩交手時潛意識上冇戰意,俾(前)隊長削成人棍
岳父殺手
方丈份人初期好撚小氣
咪撚玩啦
我都睇到呆咗
咁撚渣嘅
職業軍人係唔同啲
佢經歷過一年戰爭洗禮
知道打杖根本唔會有對與錯
只有你殺人/被人殺
加埋0079資源又少 又成日俾自護班精英輪大米
咪練成點樣快速解決敵人
台灣大陸果邊叫阿寶歡樂筒
阿寶用火箭炮係有用處
一來唔會用機體能量
二來係逼對方避開,捕對方走位 方便佢瞄準
三來係用完扔又得,當武器用又得
四來又唔洗怕I-field
UC最穩重主角
btw 有冇人知佢呀媽同個妹去左邊?
有睇馬反/打機都應該知
佢有下火箭炮係唔使由背後拎出黎描已經射咗出去
再加埋推左走右戰法
0093寶少技術已經係勁到痴線
無講啦
果時都淨係講西布頓同西西里炸死左
不過佢都係一個愛妻狂魔黎
為條女為到隻眼又無埋 隻手又無埋
漫畫講到佢幾勁既 臨場發揮 +戰場經驗時間耐
不過係出唔到TV動畫 無咩人對佢有認識
唔關你好唔好超級系事
你係完全唔撚熟高達
Sor...你係完全唔撚識中文, 「高達」&「駕駛員」定義你都未搞得清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞