iPhone 14 pro max螢幕突然壞左

91 回覆
3 Like 30 Dislike
你不如睇左置頂先
人地都係好心幫手啫
巴打你咁臭串 抵你遇到呢d濕尻嘢
圖都無張你話iphone爆炸都得啦
10個有9個都當人ON9仔咁唔識強制REBOOT、真係好心幫手??

係,一定爆炸

連底板都爆埋,天才吧幫我換左塊板
比得呢個錢啫佢判定人為損壞
你又話無啦啦壞又肯比錢
睇清楚d啦
應付0呀
仲有IOS 16.0.1
機型號碼係咪M字頭?
NQ8M3ZA/A
應該係維修獨有系列?
點解咁多負評
因為成班ON9剩係睇左開唔到MON字眼,冇睇到有進行REBOOT動作,當人ON9仔唔識用IPHONE、當左我係度唱衰IPHONE之類囉。
你睇返上面D回覆就知咩事架啦,成班係度叫人REBOOT就OK呀SOFTWARE問題之類
NQ8M3ZA/A
以上序號用大劣野check左...好似叫官換機

官換機

呢種手機嘅全稱係官方換新機,是由蘋果售後換出嚟嘅全新機子,型號係N開頭。 呢種機子還是比較可靠嘅,缺點係冇盒子和充電器,只有裸機。 呢種機子嘅質素普遍冇全新機高,因此價錢都會平1000咁上下。

iPhone官換機嘅來源一般分為:

1、極少數用戶出售:当用戶手中为保脩內为iPhone出現非人為損壞故障,透過蘋果售後更換嘅新機器。

2、官換機99%的貨源:回收的二手在保修期的iPhone。

官換機相比于全新機優勢:

1、官換機與全新機配置相同,質量同樣能夠得到保證,同時價格低,性價比高;

2、享有官方保修服務。
用家問題啦屌
我明樓主
想當年我xs max update ios up 到個前鏡頭熱到卡左一聲後壞左

tg 同呢度都有人話我9up

最後換翻新機
因為佢講iphone壞話
對外一定要口供一致, iphone係一部完美冇缺點唔會壞有多年ios update又冇bug靚mon核電保值用十年都同新嘅一樣順影相冇味精勁過單反拍片可以拎去拍電影永遠企喺科技最尖端嘅神器

任何相反情況都要返圍爐post問唔可以對外講, 否則一律負皮
我手頭上都有部xs max...你呢句令我有D驚
天才吧本身叫我拎返部機走、話7-14日後等有配件先再拎去,我覺得行多2~3轉會好浪費時間同金錢、直接話擺部機等維修,但係跟住第2日就有機拎,即刻有種比人呃左的感覺。
希望今次壞機只係唔好彩啦,用左咁多年Iphone第一次要維修 / 換機
個次係有個安全更新
up 壞左
個時tg group d 人都無事
我即刻打去插 佢先安排到個即日既維修

電子野 咩唔會壞呀
幾百萬架林寶炒車唔會爛咩
幾貴同會唔會壞都無必然關係

係完美就唔做出新一代啦
肯狗:an俠 乜乜乜
Apple翻新機 好襟用
我都試過
14 pro max
成個上午變磚
下午請半日去Apple store搞
結果職員
㩒+ - power掣10秒就搞掂

佢話我冇升iOS
我果陣出到16.2
但部機冇升
仲係16.0.2
巴打你咁好氣教精D Kai子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞