[唱好]Bal Residence現場參觀不俗

47 回覆
11 Like 2 Dislike
Bal Residence現場參觀不俗
星島日報-地產
更新時間:03:00 2023-02-26
發佈時間:03:00 2023-02-26
字體大小

嘩! 人山人海

(星島日報報道)新盤接連出擊,由麗新及市建局合作發展的觀塘新盤Bal Residence,日前以折實平均呎價19554元推出首批56伙後連日收票吸客,位於油塘的展銷廳亦不時出現睇樓人流。
平均每日錄100組客

麗新發展高級副總裁潘銳民表示,項目收票情況慢熱,自日前推出首批單位後,平均每日錄100組客參觀示範單位,以了解項目質素,集團將視乎收票情況而決定銷售安排。

該盤昨續開放位於油塘的2個示範單位,均為1房交樓標準,參照18樓E室及F室打造,面積340及349方呎,不少睇樓客趁周末假期專程前往,以了解項目間隔及質素,展銷廳鄰近一帶不時有代理駐足撈客,並在樓梯大堂、行人路以至港鐵站出口附近撈客。

視乎收票情況決定部署

Bal Residence日前突擊上載樓書及開價,首批推出56伙,面積由338至349方呎,全屬1房間隔。價單定價由658萬至880.3萬,定價呎價19136至25516元,發展商提供最高11.75%折扣,折實售價約580.69萬至776.87萬,折實呎價16888至22518元,整批單位折實平均呎價約19554元。

入場單位為5樓A室,面積338方呎,折實入場費580.69萬,呎價17180元;最貴為22樓B室,面積345方呎,折實售價776.87萬,呎價22518元。位於恒安街18號的Bal Residence共提供156伙,面積介乎300至489方呎,主打1房戶,預計2024年3月底落成入伙。
你有病去睇醫生喇
韓式基金輸左咁多,難免精神有問題
請大家關注精神健康問題
唱好都鬧?

麗新係咁上下
大家都係九龍東 KOKO ROSSO就收爆飛一q清
呢個盤就靜到乜咁
證明導演唔同 演員排長自然唔同
一個盤咁熱, 另一個咁靜, 你知我知單眼佬都知

以下開放AA解釋
都要睇發展商嘅 麗新喎
咁熱鬧咁多人買點算好
咁忙掛住開單 唔怪得冇AA入嚟回應啦
koko rosso個環境好過呢個好多啦
冇剛需鳥, 冇用家鳥

我試下幫AA解釋
就係因為koko太熱, 岩岩吸晒D人, D人睇完又累要休息下, 出唔到黎睇住
等下就會有返剛需

環境唔好都要住嫁, 唔係點叫剛需
點會,Koko Rosso 離鐵仲遠過麗港城,未來景觀又會俾居屋Block到
佢嗰位置係方便嘅
但係週圍太舊了
唔係講笑, 我覺得 bal bal 應該 1 Q 清
觀塘好少新盤+交通方便+價錢合理
麗新唔得咩?
離地鐵6min腳程 足球場對出有個出口架
附近全部都係南亞,車房,企企,MK 洒bar
市建局比左咁多錢前土地業主,點都要賣貴d
呢個垃圾盤真係即買即輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞