[薯夏蜘科]曼城被拆骨勝利球迷討論區 366

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
其實都少似
9up報
之前傳Maddison 又冇左影
鉗鑌鈮可唔可以順便拎走甘屎
30m thx
唐仔有樣好就係會去盡 唔似麥總咁會扮款
3月頭
同埋仲爭緊比寧咸
我識人係卡寧頓訓練營個邊做 我自己住曼城 有時周末都會飲下酒 聽聽埋埋都唔少野咁樣 佢地成日飲大兩杯就講下更衣室的狂亂野 咁我都當故仔聽 但内幕料都聽唔少(因驚人用消息去賭 所以希望大家唔好)
曼城而家内部對閘位其實係覺得無咁逼切 所以大家真係唔好咁有期望 而家其實講緊Gvardiol係非簽不可 主要係預今年會走一件中堅(自己估啦)同埋見到Ake成功 所以未來會向中堅打閘位發展
而今夏重點會放左係中場到 據内部人士講啦 頭號目標一定係Bellingham 但其實球員方面係想去利物浦 但無歐聯踢呢個位都好影響 所以曼城想乘機要著數 當然而家聽返黎就催緊 但球員方面仲猶豫 聽聞某前鋒有份游說 所以如果事成 咁你明
而曼城其實係預簽兩個中場球員 但會傾向完約/一年約球員 所以大家自然最近聽到好多奇怪名單(内部消息淨係講target緊平價球員 想類似Akanji咁樣買便宜貨)
至於翼衛方面比較複雜 如果大家無興趣我費事浪費心機
有興趣 幾時作埋落去
面具佬 含
Goodbye and Thank you 拿水
我信你,我喺Etihad Stadium做清潔
唔好信佢,我係哥狗私家雞
想知再講
講得冇錯
btw我係哥狗
咁麥總咁嘅年紀有世界盃加持
好難唔攞款
證明真係準備走
琴晚Jack Grealish都係咁同我講
2013年?
Sane回歸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞