[Postcrossing] 與世界各地交換明信片和郵票 (7)

1001 回覆
19 Like 1 Dislike

壽快啲 (個人黎講)
不過德都唔錯 三巨頭的話 美俄不了

我寄加拿大已經成40日都未到,唔知咩事

我張美國都等左好耐

咩係backlog

我唔知咩叫backlog 不過今日聽到隔離隊郵差叔叔話加拿大唔知搞乜會遲少少

backlog=郵件積壓 其實姐係郵政處理唔切郵件

咁係香港郵政問題定咩?

應該係果邊問題

我張美國都等左好耐

咩係backlog

我唔知咩叫backlog 不過今日聽到隔離隊郵差叔叔話加拿大唔知搞乜會遲少少

咁係香港郵政問題定咩?

應該係果邊問題

香酥絲正答

啱啱上網訂咗套,個封面就係🐼,但唔係淘寶

我張美國都等左好耐

咩係backlog

咁係香港郵政問題定咩?

應該係果邊問題

香酥絲正答

轉用HX運有幾日頂件Je
好快冇事

我鐘意真果d

我鐘意真果d

我鐘意真果d

好QQ

我鐘意真果d

我鐘意真果d

好QQ

感謝大大無私分享

回鍋都唔緊要呀

我成日都擔心佢地上黎寄幾張出去又消失左 last seen成十幾日 好無安全感

agger

我對家個美國人last seen就黎廿日

Same

原來條友已經超過左廿日

美國人 Last seen 21 days ago
張卡 travelling 31 days

回鍋都唔緊要呀

我成日都擔心佢地上黎寄幾張出去又消失左 last seen成十幾日 好無安全感

agger

我對家個美國人last seen就黎廿日

Same

原來條友已經超過左廿日

美國人 Last seen 21 days ago
張卡 travelling 31 days

同我差唔多

同大家傾咗咁耐 已經學識對寄俄不存期望

荷蘭去俄應該要快呀嘛
估唔到咁慢
同大家傾咗咁耐 已經學識對寄俄不存期望

我過左60日先開始有期望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞