有冇Ching 知Csl 5g 好唔好用?

19 回覆
0 Like 1 Dislike
Sales 等陣先 比我問吓好冇用先

兩張sim 卡145gb 5g 用爆左跌落4g任用
$360 大家點睇
訊號唔太好 每個月交月費有得賺Club積分 夠換個HomePod mini
我用緊佢個4g 打黎話月費照舊升上5g
唔係話快左好多囉
有時D位LOAD好慢
係咪都係不了
都OK既 不過就貴D
用緊家庭PLAN 4部機成1200蚊
唔好用3台 無限plan會鎖速

比二百幾蚊夠膽死得5mbps

仲要屈我收得唔好附近好多人用緊

大家請小心 提防騙子!

我見佢原價升級好似幾平 但要簽36個月就上黎問吓好冇用
CSL 我4G Laod空氣
過檔用SMT 5G好快 但好貴 300幾蚊
我都係用緊Csl 4g 認真麻麻地
長期搭黨鐵木有訊號 嬲鳥
5g?
4G
好撚廢
100%推介CSL, 不能只有我用到!!!

如果話返工撘地鐵的話, 紅色線會斷下斷連下禁。 轉東涌線的話, 香港站一上車就會無信號 (1 格都無....), 唔係慢禁簡單, 係連都連唔到, 到南昌先有返, 不過都係慢, whatsapp send 張圖都要load 一個站禁上下。

平時同3 個friend 食飯, 得我一個用 CSL, 正常情況會係得我一個連唔到線...

係屋企呢, 如果佢心情好的話, download mbps 會破雙位數, upload test 過10 幾次, 未試過過到5 mbps.... 廣告話咩300 吖, 600 吖, 用左一年都未見過...

之前收到SMS, 話網絡提升, 地點係北區公廁。

總括黎講, 雖然網速並唔存在, 加上毫無穏定性可言, 但搞笑佢係認真的。

大家快啲上台簽約CSL!!! 不能只有我用到!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞