[SWITH] STAYC 討論區(17) - Teddy Bear 可愛回歸ʕ•ᴥ•ʔ

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
我覺得宣傳攻勢佔一半功勞
https://youtu.be/vvLswDu6aNQ
Teddy Bear 個人Fancam@ MCountdown 230309
現場睇果陣真係覺得舞台好有生命力 好吸引
點解?
swith
其實報名入場難唔難?我見IG有人炒音放飛成$1500張
果D係生放唔係預錄
入預錄唔難 最辛苦係等入場凍到想死
凌晨4 5點排隊凍到兩條褲兩件羽絨先掂
下次CB應該夏天了,到時帶多豕件底衫去換
有時見high up出tweet 集合時間早到痴線
唔關公司事 個時間電視台定
我知 所以好佩服場場去嘅fans
係香港好難追,都唔知報名先定買機票先

JJ巧qq
韓國四代女團音源排名(最近一次回歸)
melon日冠:IVE、NewJeans、(G)I-DLE
melon日榜最高2:LE SSERAFIM
melon日榜最高3:STAYC
melon日榜最高10:aespa
melon日榜最高27:H1-KEY
melon日榜最高50:NMIXX
melon日榜最高92:ITZY
melon日榜最高100:fromis_9
melon日榜最高166:VIVIZ
melon日榜最高168:tripleS
melon日榜最高241:LOONA
melon日榜最高446:Weeekly
melon日榜最高456:Billlie
melon日榜最高531:Kep1er
melon日榜最高613:Rocket Punch
melon日榜最高902:Cherry Bullet
melon日榜最高915:CSR
melon日榜未進前千:LIMELIGHT、Woo!ah!、EVERGLOW、PURPLE KISS、LIGHTSUM、TRI BE、CLASS:y

希望今次唔係靠運氣先排到咁高
之後又出日文碟,覺得浪費咗係韓國呢個氣勢
日本cb後應該會番韓國出full album 希望
咁總無可能又短時間韓國cb
點樣睇到排1000名咁後

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞