女朋友係都要我坐UO

21 回覆
3 Like 0 Dislike
話說我地打算去日本旅行
咁我不嬲都唔鍾意坐UO
d位又窄 又冇電視睇 最差既係話cancel就cancel班機 成日delay

我自己寧願俾多少少坐HX
起碼有長途少少既機會有電視睇先 同d位可以接受
但女朋友鍾意死慳死抵 而我想去旅行去得舒服少少
呢d位真係搞到我好炆

求大家慰解下

另外想問下呢,我知HX同UO都係同一集團
但係HX既delay同cancel情況係咪冇UO咁嚴重定一樣?
認真 UO狗也不
UO真係好唔掂
一開始睇錯做UFO
UO計埋行李同HX未差唔多
hx已經係屎 仲要食舊再臭d既
其實邊間公司既機都有機會cancel/delay架啦
不過廉航個情況真係嚴重啲 特別係UO
上次搭HX去大阪delay左一個鐘 好彩唔算耐
比多少少錢坐HX或者其他啦 去都去得安心啲

去得日本都預左買野,所以實有行李
我覺得HX衰撚過UO

又點解
分開飛啦
一定要一齊出發嘅咩
如果唔係平到$400幾來回
UO真係狗也不屌
我都會簡HX
呢d 女朋友先好 你識條鐵咩 唔通識個你塔hX 佢要塔 ana , jal 果d 先掂呀? 做男人最緊要識個唔識靚野唔追求高級既女人 除非你係2世祖大把錢啦

同感
有件好野都唔識貨
呢d 女朋友先好 你識條鐵咩 唔通識個你塔hX 佢要塔 ana , jal 果d 先掂呀? 做男人最緊要識個唔識靚野唔追求高級既女人 除非你係2世祖大把錢啦

同感
有件好野都唔識貨

咁依家係咪要坐ANA, JAL呀?
唔係呀嘛
依家係討論緊UO定HX咋嘛

去得日本都預左買野,所以實有行李

仲要女人去日本有咩可能唔買野 UO你得個背囊去就平啦
我覺得HX只係高級d既UO
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞